Rappier doğru bir haber yani.. Hak veriyorum . Çünkü oyundaki kötü şeyler 1.)Mafya ile işbirliği 2.)Lolitalarla birlikte olmak :)) 3.)Araba çalmak hırsızlık yapmak 4.)Haberde de yazdığı gibi trafik kurallarına uymamak
" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
hayatımda duyduğum en mantıksız haber bence.( daha fazlasını yazardım ama forum kuralları) gta vice sadece bir oyun ne yani ben gta viceyi oynayıp oyun kapatmışsam o oyun beni şiddet dolu dünyayamı sürükledi? ben sokak arasında insan öldürmeyemi başladım ? tabiki hayır iş olsun diye haber yapıyorlar bence . akşam saatlarinde türkiyenin belli başlı kanallarında çıkan 3. sınıf kanlı amerikan filimlerine kimsenin birşey dediğiyok.
Ysf kesinlikle çok haklısın bende buna yakın şeyleri söyleyecektim zaten. Ülkemizde eleştirinin ne olduğunu ve nasıl yapılmasını gerektiğini bilmeyen bir medya var (malesef). Türkiyede medya herşey olmaya çalışıyor. Türkiyenin en ciddi gazetelerinin sayfalarına bakınca insan 'bu ne' demekten kendini alamıyor. Ayrıca bu tip yargılarda bulunup sonrada kendi tv yada gazetelerinde şiddetin en alasını yayınlayanlar ne kadar etik davranıyor olabilirler oda ayrı bir sorun?