Emre Altuğ(çoğu) Yalın(çoğu) Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem, Yağmur Sezen Aksu(hepsi) Ebru Gündeş - Sabahlar Uzak Serdar Ortaç - Yaz Yağmuru, Bilsem ki Erkin Koray(çoğu) Barış Manço(çoğu) Nev - Mühürlü Kaderim, Zor Kerim Tekin - Kar Beyaz
Evanescence'dan: -Breath no more -Before the dawn -Fields of innocence -October -Even in death -Understanding(mix de baya güzel) -Broken -Solitude başka... Disturbed-Darkness Metallica-Turn the page Bukadar heralde hatırlamıom başka. Farewell..
En hüzünlendiren şarkı, evet güzel bir konu başlığı ve ben de hayatında unutamadığım bir anımı paylaşmak isterim. Anlatacaklarım biraz kendim hakkında bilgiler verecek olsada umrumda değil. Saklayacak bir şeyim yok: Tarihi tam olarak hatırlamıyorum. Mevsimi de öyle, ama ılık bir gündü. Vatani görevimi yapıyordum. Sanırım ramazan bayramı arefesiydi. O gün ve gece nöbetçi idim. Bütün bir gün koşturmanın ardından gece, sabaha karşı 04:00 sularıydı. Bir yerlerde uyuyup kalmamak için nizamiyeye gidip kafeteryaya oturdum. Hazır kıta nöbetçileri televizyon seyrediyordu. O habire klipler yayınlayan müzik kanallarından biri. Şebnem kısaparmak çıktı. Bir şiir söylüyordu. "Bu bayramda gelemedim anne" Sonuna kadar gözlerimi bile yummadan izledim ve dinledim. Yarı uykulu gözlerim, dolmuştu. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Klip bittikten sonra koşarak görev bölgeme gittim. Açık konuşmak gerekirse hüngür hüngür ağlamıştım. Gözlerimi açtığımda biraz hüzünlü biraz mutlu bir bayram sabahı olmuştu. Yazarken hala ellerim titriyor...