|
| Yazar |
Konu  |
|
barisozdemir
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 21/05/2005 : 09:12:00
|
| dinlerken sizi alıp derinlere götüren sevgiliniden ayrıldığızda dinleyince göz yaşlarınızı akıtmamak için kendinizi zor tuttuğunuz şarkı varmı varsa ? |
|
|
ŞiRiNe
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 21/05/2005 : 10:03:59
|
| yok wallahi....senin war mı barış?? |
Bende Hakkın Kaldıysa,Sevildiğin güne say... |
 |
|
|
barisozdemir
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 21/05/2005 : 11:02:01
|
| şirine benim demet akalınlından sen mutlu ol ve sana veda dinlersen çok sevinirim sonra bana fikrini söylersin olur mu ? |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/05/2005 : 11:35:15
|
Yabancılardan; Astor Piazzolla - Oblivion Tomaso Albinoni - Adagio (The Doors'un Albinoni's Adagio in G Minor yorumu da baya iyidir) Chopin - Funeral March (Yani bilinen adıyla Ölüm Marşı) Karunesh - Moon Temple Secret Garden'ın Songs from the Secret Garden albümündeki tüm parçalar. Peter Gabriel - The Feeling Begins Scorpions - Still Loving You Deep Purple - Soldier of Fortune Blackmore's Night - Beyond the Sunset Passion of the Christ film müziklerinden Peter Denies Jesus parçası
Türklerden; Cemali - Şimdi Uzaklardasın ve Sever misin O Zaman Düş Sokağı Sakinleri - Ayrılık, Hep Böyle mi Olur ve Sen Yine Seni Sev Barış Manço - Gülpembe, Gül Bebeğim, Bugün Bayram (Eşini kaybetmiş bir babanın, çocuklarına söylediği sözlerden oluşan bir parça olduğunu düşünürsek oldukça etkileyicidir.), Ömrümün Son Baharı, Unutamadım, Bal Sultan, Sahilde, Nerede vs. Cem Karaca - İşte Geldik Gidiyoruz Edip Akbayram - Gittin Gideli Ahu Sağlam - Gülümcan Reflex - Sen Hep Benimsin Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem Murat Çelik - Seyyah albümü Murat Yılmazyıldırım - Kanrevan İçindeyim Leman Sam - Gül Güzeli
Aklıma ilk gelenler bunlar. Ağlatmayı başaramasalar da uygun zamanlarda açınca oldukça etkileyici olabiliyorlar. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 21/05/2005 : 11:45:30
|
| Valla bu aralar metal dahi dinlesem hüzünleniyom :) (Artık nasıl bir ruh hali içinde olduğumu siz düşünün) |
 |
|
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 21/05/2005 : 12:22:46
|
Marc Anthony - You Sang To Me Shania Twain - You're Still The One Celine Dion - My Heart Will Go On Bon Jovi - Thank You For Loving Me George Michael - Careless Whisper Enrique Iglesias - Maybe (Tv versiyon) ... |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|