bilgisayarın yanında piknik tüpü bulunduran yegane türk genci olarak bilgisayar başında olduğum sürece çay içtiğimi söyleyebilirim. kansızlık yaptığını ve yakın zamanda öleceğimi ima eden aile bireylerine rağmen sapasağlam gidiyoruz bakalım. bazen erken yatmam filan gerekse ve bir çaydanlık çayı bitiremeyecek gibi gözükürsem nescafe içerim ama toplasan haftada iki kupayı geçmez... saat konusunda bişey diyemeyecem (gerçi orjinal soruda saat yok ama sonradan nasıl olduysa sanki saatte sorulmuş gibi bir izlenime kapıldım :)) çünkü tanıdığım en düzensiz uyku düzenine sahip insanım bazen iki gün uyumayıp bişeylerle uğraştığım olur.. (bir işe girince böyle olamayacak büyük bir ihtimal :() vesselam bizden böyle.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Abi ne garip bi soru olmuş.Ben başlığı ve yazılmış cevapları görünce heralde klasik bilgisayar başında oturup tıkınmanın zararları sandım.Ben su alıyım bu arada
Ne yaptigima (veya ne oynad1g1ma)bagl1, araba yar1slar1 ve FPS'lerde genelde bisey icmem ,multideysem arkadaslardan musaade isterim spectate moda gecip ivedi bisekilde sigarami tüttürürüm. Içecek olarak buzlu su olabilir. Iyi bir strateji oynuyorsam (yani bir elim bostaysa) önceden üsenmem bi patates k1zart1r1m yan1na büyük ihtimal bira veya kola.Son olarak Level atlamalarda tabi ki sigara....