Lütfen en az 1 kez dinleyin ve niçin söylendiğini anlamaya çalışın...Ben 30 kez dinledim ve aklıma birbirinden farklı çok şey geldi tam olarak anlayamadım...
bu sayfada bişey anlatılmak isteniyor.baksana yazılarda bazı harfler renkli, ne biliim acayip, sırf bi flash için insan niye web sitesi yapsın. ince iş var bunda.
O büyük yazıda mavi renkli "s" "s" harfleri var.Belki seni seviyorum manasında kullandığı bir şifredir.Şarkı da güzel hakkaten."Ghost mode on" ne alaka onu anlamadım bi tek.Sanki aşık olduğu birinden ayrılmış da ona hasret kalmış birinin yaptığı bi sayfa gibi.Sen nerden buldun bunu generall?
Ne demek kesin birşey var? Onun bize virüs atmaya falan mı kalkışacağını ima ediyorsun? Neyse beyler bu şarkıyı bulmamız lazım ben bir ariyim sizde arayın... Aam sanırım şarkının adı HAYALET SEVGİLİM olmalı hem altta GHOST var hem de HAYALET SEVGİLİM DİYOR sonunda...
------------
Alın bir sitede okuduklarım;
bu şarkı için bir çok rivayetler var. şarkı cep telefonuyla çekilmiş. kız erkek arkadaşıyla kavga etmiş erkek arkadaşıda iki adım ilerde ölmüş araba çarpmış galiba sonra bu kız başlamış gitarıyla şarkı söylemeye. arkadaşlarıda bu sırada şarkıyı cep telefonlarına kaydetmişler.
Buyrun bakalım size şarkı içinde birşey olduğunu düşünenler indirmesin. Blmieyenler için söyleyeceğim sayfa açıldığında aşşağıda ki free butonuna tıklayın sonra yeniden bir sayfa açılacak orda altta bir saniye var geri saydıktan sonra link çıkacak ona basıp indirebilirsiniz.