AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Eta 7
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 13/05/2005 :  16:09:25  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende eta ticari programı var ama kurulum sırasında disket istiyo.içinden config.eta gibisinden bi dosya çekecekmiş.bi arkadaşta varsa lütfen mailime yollasın.
yunuslacin@gmail.com

JA RULE - FURİOS

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/05/2005 :  17:43:17  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
eta lisanslı bir ticari programdır hiç bir şekilde kopya paylaşımım yapılamaz yasaktır. eğer lisansın varsa etanın üşteri hizmetlerini ara onlar ana mutlaka yardımcı olacaklardır. ayrıca burada bu tür programlarla ilgili yardım alman biraz zor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

turgay03
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 22/06/2005 :  11:29:55  Bilgileri Göster  turgay03'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eta hakkında bilmek istediğin varsa bana sor cevap vereyim.
config.eta geçerli dizinde olmazsa veya versiyonu hatalıysa yükleme yapmaz. crack laman lazım. sendeki versiyon kaç 6 mı yoksa 7 mi
şimdi ytl si var haberin olsun.
yardım almak istiyorsa t_comert1@hotmail.com
msn de aynı adres.
görüşmek üzere
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000