sistem p4 1.7 512 ram 128msi ekran kartı sorun sistem hizmetleri(sanırım) msconfigle sistem hizmetlerini kaldırınca çok rahat oynuyorum(battlefield wwı----Sessiz) ama sistem hizmetlerini yükleyince bilgisayar eşşek gibi yavaşlıyor mermisiyi sıktıktan sonra 3 sn sonra adam ölüyor directx9.0c yüklü tüm donanımlar kendi orjinal driverları ile çalışıyor bu sistem hizmetlerinden hangisi makineyi yavaşlatıyor ha kaspersky le tarattım ve üzütüne spy remover ve spy sweeper ile temizlik yaptım hala düzelmedi xp prof yüklü sistem hizmetlerinden hangisi sesi denetliyor(windows ses değil denedim bir yardım ustalar
windows xp nin doğası bu windows 98 den elbette ki yavaş bu yavaşlığı giderebilecek bi şey ben daha duymadım.... ama bilgisayar dergileri al oralarda pc hızlandıracak bir sürü şey var gerçi ben aldım denedim ve pek bi şeye yaramadı ama sen gene bi dene :))
saygılar...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
birincisi konuyu yanlış yerde açmışsın ama neyse. bilgisayarında virüs olabilir bence bilgisayarında bi scan yap. veya yüklediğin programlardan biri sistemi çok yoruyordur. ayrıca msconfig den herşeyi kaldırman çok yanlış olur, kaldırılacak belirli şeyler vardır. eğer her şeye rağmen düzelmezse ozaman sisteini baştan kur
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Bilgisayarının arka planında çalışan bazı gereksiz dosyaları kapatırsan bu sorunu tamamen olmasa bile giderebilirsin.Ayrıca bilgisayarına disk birleştirmesi yaparsan bilgisayar istediği bilgiye daha çabuk ulaşır ve hard diskin okuma başlığı daha az döndüğü için bilgisayarın daha sessiz çalışır.Eğer sorun hala devam ediyorsa ramine takviye yapmanı yada işlemcini değiştirmeni önerebilirim...
Birde oyunlarda yavaşlıyor demişşin.Ekran kartının modelinide yazsan iyi olurdu...
arkadaşlar konuyu yanlış yere açtığımın farkına vardım sağolsun mod arkadaşlr taşımış bu konfigürasyona yakın olup bu oyunu rahat oynayan varmı varsa bende uğraşacağım yok oyunu oynayamıyorlarsa bende bırakacağım artık be en sevdiğim oyunu saygıyla