AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 METAL müzik dinleyenler buraya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 11/06/2006 :  17:37:11  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ßir noktaya değinmem lazım :)

Evanescence’nin tarzı diğer metal gruplarından biraz farklı olabilir ama kökenine bakarsanız onların sonunda nu-metal yaptığını anlayacaksınız. Tamam tarzları gothic veya Christian-Rock olabilir ama yaptıkları müzik nu-metale kayıyor. Kendileri de kabul ediyor bunu. Ara sıra kullandıkları klavye yada piyano melodilerine rağmen yaptıkları müzik ortada.

Grubun çok eskiden okuduğum bir biyografisinde şöyle yazıyordu: ‘Arkansaslı grup, Amy'nin inanılmaz sesi ile diğer nu-metal gruplarından ayrılıyor. Amy'ye göre grubun sırrı müziklerinin epik, dramatik ve karanlık olması. Belki de Amy'nin ta kendisi. ’ ßuradan da belli zaten ne yaptıkları.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 11/06/2006 :  18:52:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende birşey eklemek istiyorum...

Evanescence gibi birçok grup var...İçinde birden fazla metal türünü barındıran...Bu sebepten fazla takmamak gerek türlerine...Birden fazla türün içine girebiliyorlar anlayacağınız...

Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 12/06/2006 :  01:52:43  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Anathema ve Opeth favorim benim..Dimmu Borgir dinleyeyim dedim bir sefer bir arkadaşın tavsiyesiyle "mourning palace" adlı şarkısını ne yalan söyleyeyim zor dayandım şarkıya :D

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 12/06/2006 :  08:55:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi Black Metal dinleyen var mı diyeceğim üstüme geleceksiz...
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 12/06/2006 :  14:54:30  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Orphaned Land çok güzel müzik yapıyor. Amon Amarth ise ismini Tolkien'in orta dünyasında mordor'daki dağın adı onu ordan tanıdım ve death metali hakkıyla yapan gruğlardan biri kesinlikle. In Flames bilmiyorum son albümü biraz hayalkırıklığına uğrattı beni...

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000