AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 METAL müzik dinleyenler buraya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 18/06/2006 :  16:40:54  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İnanmassan inanma GENERALLL bende resmide vardı ama bi zamanlar.
Şimdi olsa koyardımda inanırdın ama sen bilirsin.
İnan diye zorunlu kılmıyorum inanmazsın o ayrı mesele ama ben kendi dedğim söze inanıyorum ve doruluğunu biliyorum.
Önemli olan benim doğru olduğunu bilmem.Sen bilmesende olur...
1,5milyar işte sen inan diye yazmadım ben o yazıyı...
Aşağıda ''NOT'' yazmışsın ona cevap yazıyorum;
Sen çok havalara girmişin.Ne var yani yanlış yazmışsak?Fazla artizlenmeyelim lütfenn...

...
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 18/06/2006 :  17:18:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1-)Gerginlik yaratma...
2-)Sadece mantıklı kanıtlar gösterirsen inanırım dedim sadece...Eğer mantıklı şeyler gösteremezsen buna sadece sen inanırsın...
3-)Generalll nickini ben üye olduğum her yerde kullanıyorum...Tahmin edeceğim gibi bunu generall şeklinde çalanlarda var ve ben buna sinir olurum...
4-)1.5 milyar insanın fotoğrafını çekmen mümkün değil...Dediğim gibi Dünya yuvarlak ve o kadar büyük bir alanın fotoğrafını normal bir makine ile düz bir kağıt parçasına aktarmak mümkün değil...Uydu fotoğrafı deseydin inanırdım belki...
5-)Hala inanmıyorum...:)
Sayfanın En Üstüne Git

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 19/06/2006 :  19:32:50  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam ustacım tamam.
Sen haklısın tamam.
Boşuna tartışmaya gerenk yok.
Cıvıklığada hiç gerek yok.

...
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 19/06/2006 :  22:38:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam ben derdimi anlatamadım hala...Senden tek istediğim kanıtlaman...Bunu öne süren kanıtlamasınıda bilir diye düşünüyorum...

Ortamı yumuşatmak için yazdığım şeyide cıvıklık olarak anlıyorsan artniyet ararım...
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 20/06/2006 :  16:43:19  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aramayın hiç birşey. :) Kaan hadi saçmalamışsın bari uzatma tadında bırak. Tartışma ortamı yaratma.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000