İnanmassan inanma GENERALLL bende resmide vardı ama bi zamanlar. Şimdi olsa koyardımda inanırdın ama sen bilirsin. İnan diye zorunlu kılmıyorum inanmazsın o ayrı mesele ama ben kendi dedğim söze inanıyorum ve doruluğunu biliyorum. Önemli olan benim doğru olduğunu bilmem.Sen bilmesende olur... 1,5milyar işte sen inan diye yazmadım ben o yazıyı... Aşağıda ''NOT'' yazmışsın ona cevap yazıyorum; Sen çok havalara girmişin.Ne var yani yanlış yazmışsak?Fazla artizlenmeyelim lütfenn...
1-)Gerginlik yaratma... 2-)Sadece mantıklı kanıtlar gösterirsen inanırım dedim sadece...Eğer mantıklı şeyler gösteremezsen buna sadece sen inanırsın... 3-)Generalll nickini ben üye olduğum her yerde kullanıyorum...Tahmin edeceğim gibi bunu generall şeklinde çalanlarda var ve ben buna sinir olurum... 4-)1.5 milyar insanın fotoğrafını çekmen mümkün değil...Dediğim gibi Dünya yuvarlak ve o kadar büyük bir alanın fotoğrafını normal bir makine ile düz bir kağıt parçasına aktarmak mümkün değil...Uydu fotoğrafı deseydin inanırdım belki... 5-)Hala inanmıyorum...:)