AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 DİABLO ya yeni bişeyler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 20/04/2005 :  09:11:17  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
diabloya pach yada yeni oyunu cıktımı ????????????

HELLISDEVIL

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 27/04/2005 :  17:51:21  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo 2 Lod Exp Pack e çıkmış en son yama 1.10 yaması. Blizzard daha yama çıkmayacağını da açıkladı.Diablo 2 ye yapılacak bişey yok artık.Tek çare umutla Diablo 3 ü beklemek...
Sayfanın En Üstüne Git

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 28/04/2005 :  07:53:57  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
offf nese ben de artık onu bulucam saol y salci

HELLISDEVIL
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 15/05/2005 :  12:31:53  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Blizzard ın resmi sitesinde bedava indirebilirsin.Du sana bide tam link vereyim:
http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2/patches/pc/D2Patch_110.exe

Sayfanın En Üstüne Git

FIMIN
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 16/05/2005 :  23:17:07  Bilgileri Göster  FIMIN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1.10 patchinde ne gibi yenilikler var biliyor musunuz?
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 17/05/2005 :  13:56:06  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamamını bilmiyorum ama bir kaç şey söyleyebilirim.Oyundaki bazı hatalar düzeltildi.Hirelinger a item verebiliosun.Hirelinger a potion içirebiliosun(1.10 la mı geldi bilmiyorum)Bildiklerim bu kadar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000