|
Yazar |
Konu  |
|
durdutosun
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 07/03/2005 : 17:54:38
|
arkadaşlar ben diablo 2'yi internetten oynuyorum ve 99 level olmama rağmen dülloda bi türlü öldüremiyorum .Silahları giysileri çok farklı ve çok gelişmiş nasıl yapılıyo bi yardım lütfen ya........... bende niye olmuyo onlardan ???????????? |
ne neki neden ne olsun? : ) |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 07/03/2005 : 18:28:12
|
Buraya boş yere konu açmana gerek yok durdutosun.Eğer Diablo bölümüne yazarsan bu konuyu orda daha fazla cevap bulursun.Hadi boooooooooool şanslar ,,,,, |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287 |
İletim - 19/03/2005 : 16:00:40
|
burası zaten diablo bölümü diil mi.:) |
 |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 19/03/2005 : 16:31:27
|
Aaaaaaaah çok pardon beyler kardeşim saatlerce başından kalkmıyor bana ancak akşamları sıra geliyor.Dövünce de babam kızıyo hey allahım yaaa.Ama sanki bu konu başka bir yerdeydi de sonradan buraya geldi gibi geliyo bana ama neyse hadi.Tekrar özür deilerim herkeze ,,,,,,,, |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
y_salci
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 27/04/2005 : 17:58:36
|
Yapacağın bol mf li giysiler takmak.Eğer yoksa 3 socket lı başlık ve 4 socket lı giysi bulup onlara perfect topaz takabilirsin.Mf 200 üzeri olursa iyi olur.Benim sorceress ın 500 mf si var ama baya kastım.Mf li itemleri taktıktan sonra hell de bol bol mephisto,pindleskin,countess ve baal kes.Mesela sen Paladinsin ve barbarian itemi buldun.Çok iyi bir item.Bunu yeni oyun kurarak başkalarıyla trade edebilirsin.Sen ona barb itemi verirsin o sana paladin itemi verir.Çoğunlukla diğerleri iyi itemleri bu şekilde sağlıyor.Başka şeyler sormak istersen mail atabilirsin. |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|