AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tombraider 7 LEGEND
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 37

Anaconda
Üye

İleti 76

İletim - 01/06/2006 :  08:23:49  Bilgileri Göster  Anaconda'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun muhteşemdi

ben oyunu bitirdim:)))))))))

yokuşu çıkmayı bilemeyenler
her zaman çukurda kalırlar
Sayfanın En Üstüne Git

DMNL_KSM
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 01/06/2006 :  12:00:06  Bilgileri Göster  DMNL_KSM'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya oyun 7 cd alırken dedim bu kadar şey yükle bitmez 6.cd nin sonundayım elektirikler kesildi orada yaşadığım duyguyu unutamam yaooww

tomb raider seven her kez hayranı olanlar lütfen benimle iletişime geçsinler..
msn: " noble.boy@hotmail.com "
Sayfanın En Üstüne Git

angelus
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 02/06/2006 :  16:23:20  Bilgileri Göster  angelus için bir ICQ İletisi Gönder  angelus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  angelus için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa warya o duygu inanılma oluyo yaa bende yaşadim onu anlatılmaz bi duygu üzüntü sinir stres hepsi bi arada felaket oluo o yüzden ben laptop a yükledim oynadım süperdi ama çok kısaydı bu kadar kısa olmasını beklemiyordum bu arada millet size bişey sorucam orjinal siteden oyunun trailer larını indirin izleyin orda çok daha değişik bölümler war görünüo ama ben o bölümlerin hiç birini görmedim acaba oyunu yarım yamalak mı oynadım die düşünüyorum ama imkansız çünkü oyunu bitirdim yani %100 yaptım eminim fakat trailerları izlerken gözüme hiç görmediğim yerler çarpı sizce ne bu?_

ANGELUS
Sayfanın En Üstüne Git

alpargon
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 03/06/2006 :  10:40:56  Bilgileri Göster  alpargon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam arkadaşlar son sürat giderken bi yerde takılıp kaldım 4 demir kafesi indirip canavarı öldürdüm sona atladık tuşladık bi canavarın kafasına daha kafes indirdik demir kapıya tırmanıp oradanda ipe tırmanıyoz fakat karşıdaki kapıya bi türlü atlıyamıyoz mesafe çok uzak geliyo kapıya doğru bakınca sol tafarta bi yıkıntılar var oraya da atlamıyo bu lara netcez
Sayfanın En Üstüne Git

DMNL_KSM
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 03/06/2006 :  14:11:55  Bilgileri Göster  DMNL_KSM'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
angelus tomb raiderda olur öyle şeyler ... bir neden geldi aklıma ama legend i daha çok başlarındayım keesin bir yorum yapamacam..

tomb raider seven her kez hayranı olanlar lütfen benimle iletişime geçsinler..
msn: " noble.boy@hotmail.com "
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 37 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000