AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tombraider 7 LEGEND
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 37

angelus
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 07/05/2006 :  07:49:31  Bilgileri Göster  angelus için bir ICQ İletisi Gönder  angelus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  angelus için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
gepettus nerdesin yaa :( tıkandım ii mi? bu arada oyunu dün aldım(06.05.2006) şu anda kazakistandayım (07.05.2005) oyun çoz hızlı ilerlio yaa :(( çabuk bitcek gibi :'(

ANGELUS
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 07/05/2006 :  14:43:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet en çok rivayetlerden biride güzel ama kısa olması.Sistemimi yenieemek için sipariş verdim,ekrankartı biraz bekletecek gibi yoksa oyun askıda bekliyor,beklerken oyuncular bir bir bitiriyor.Okullar kapanınca yeni oynayacak olanlarla yorumlaşırız.Tadı kaçmasın diye pek bakmıyorum,oynarken etki olmasın diye.Oyun bitince yüzde şukadarı bitti diyormuş hani merak ediyorum %100 için tekrar oynamaya değermi?İyi oyunlar kolay gelsin:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

teacher
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 07/05/2006 :  21:38:36  Bilgileri Göster  teacher'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tomb Reider Legend'in CD leri çıktı. Ben de aldım. Ancak sanırım bir yerde takıldım. Devamını getiremiyorum. Almak isteyenler Antalya'da var diğer illeri bilemiyorum. Burda yaygın satılıyor.
Bu arada 7 CD lik. Ben 10.5 YTL ye aldım. Bilgisayarda da oldukça yer tutuyor. Ram leriniz güçlü değil ise oyun bayaa yavaş olacaktır. İlk Bolivia bölümünü bitiren olursa bana mail atabilirse sevinirim. Takıldığım yerde yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler!

Emel Hoca
Sayfanın En Üstüne Git

angelus
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 08/05/2006 :  12:29:41  Bilgileri Göster  angelus için bir ICQ İletisi Gönder  angelus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  angelus için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
walla ben geçtim geçmesine ama bu ödüller mödüller war onların birazını toplayamadım. oyunu bitirdim ama oyunun tamamlanması olarak %91 olarak gösterio ki bolivia oyunun ilk bölümü daha.. ;) ama yinede yardımcı olurum gerçi burda bi sürü kişi war tam olarak bitiren onlar daha çok yardım edebilir :)

ANGELUS
Sayfanın En Üstüne Git

DMNL_KSM
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 31/05/2006 :  16:34:23  Bilgileri Göster  DMNL_KSM'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun çıktı ben oynadım fena değil oynayanlardan yorumları bekliyoruz hadi..

tomb raider seven her kez hayranı olanlar lütfen benimle iletişime geçsinler..
msn: " noble.boy@hotmail.com "
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 37 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000