gepettus nerdesin yaa :( tıkandım ii mi? bu arada oyunu dün aldım(06.05.2006) şu anda kazakistandayım (07.05.2005) oyun çoz hızlı ilerlio yaa :(( çabuk bitcek gibi :'(
Evet en çok rivayetlerden biride güzel ama kısa olması.Sistemimi yenieemek için sipariş verdim,ekrankartı biraz bekletecek gibi yoksa oyun askıda bekliyor,beklerken oyuncular bir bir bitiriyor.Okullar kapanınca yeni oynayacak olanlarla yorumlaşırız.Tadı kaçmasın diye pek bakmıyorum,oynarken etki olmasın diye.Oyun bitince yüzde şukadarı bitti diyormuş hani merak ediyorum %100 için tekrar oynamaya değermi?İyi oyunlar kolay gelsin:)
Tomb Reider Legend'in CD leri çıktı. Ben de aldım. Ancak sanırım bir yerde takıldım. Devamını getiremiyorum. Almak isteyenler Antalya'da var diğer illeri bilemiyorum. Burda yaygın satılıyor. Bu arada 7 CD lik. Ben 10.5 YTL ye aldım. Bilgisayarda da oldukça yer tutuyor. Ram leriniz güçlü değil ise oyun bayaa yavaş olacaktır. İlk Bolivia bölümünü bitiren olursa bana mail atabilirse sevinirim. Takıldığım yerde yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler!
walla ben geçtim geçmesine ama bu ödüller mödüller war onların birazını toplayamadım. oyunu bitirdim ama oyunun tamamlanması olarak %91 olarak gösterio ki bolivia oyunun ilk bölümü daha.. ;) ama yinede yardımcı olurum gerçi burda bi sürü kişi war tam olarak bitiren onlar daha çok yardım edebilir :)