|
| Yazar |
Konu  |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/10/2005 : 18:23:03
|
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Kuzey Kanada civarında bir yerlerde 1350 civarında doğdunuz.
Bir artist, büyücü veya falcıydınız..
--------------------------------------------------------------------------------
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Bohem ve gizemli bir kişilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitapları anlama kudreti, büyücülük yeteneği. Karanlık kuvvetlerin bir hizmetkarı olabilirdiniz.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Çekingen, yalnız ve kendine güvenen insanlar her yerde ve sizin probleminiz. Dersiniz: Kendinizdeki bu eğilimleri yenmek ve sonra da diğer insanlara yardım etmek.
Bu ne abi Adamlar beni kanadaya gönderdiler hem de kadın olarak O zamanlar kanada keşfedilmemişti ama olsun Büyücü olduğum ve karanlık sanatları kulandığım doğru olabilir   |
 |
|
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/10/2005 : 18:29:12
|
Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Kuzey İngiltere civarında bir yerlerde 1700 civarında doğdunuz.
Bir çoban, süvari veya ormancıydınız..
Muazzam enerjiye sahip, planlama ve uygulamada çok iyi bir kişi. Bir çöpçü bile olsaydınız, çöpçüler kralı olurdunuz.
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Çevre kirliği, geri dönüşüm, ham maddelerin kötü kullanımı ve radyoaktif maddelerin eliminasyonu problemlerini psikolojik metotlar da dahil her yolu kullanarak çözmeye mahkumsunuz. Utanıyorum...
|
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 04/10/2005 : 19:28:36
|
Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Kuzey Avrupa civarında bir yerlerde 1700 civarında doğdunuz.
Bir çoban, süvari veya ormancıydınız..
Asi tip. Her ortamda -politika, iş, din, ev idaresi- değişiklik için ilham olurdunuz. Lider olabilirdiniz.
Çevre kirliği, geri dönüşüm, ham maddelerin kötü kullanımı ve radyoaktif maddelerin eliminasyonu problemlerini psikolojik metotlar da dahil her yolu kullanarak çözmeye mahkumsunuz.
|
 |
|
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/10/2005 : 19:31:29
|
Tony umutcanla 2 öge aynı(tarhten) nerdeyse aynıları çıkmış(yoksa siz kardeş misiniz?  ) |
 |
|
|
_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896 |
İletim - 04/10/2005 : 20:28:14
|
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Kuzey-Doğu ABD civarında bir yerlerde 1400 civarında doğdunuz.
Bir el sanatları sanatçısı veya tamirciydiniz..
Gerçek ve bilgelik arayıcısı. Gelecek yaşamlarınızı görmüş bile olabilirsiniz. Başkaları sizi geleceğe giden yolun aydınlatıcısı olarak algılıyor.
Dersiniz: Zihninizin gelişmesi ve genişlemesi. İyi bir öğretmen bularak zaman ve enerjinizin bir kısmını onun bilgeliğine harcayın.
|
Üyelik Tarihi 02/07/2005 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|