AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Önceki yaşamımızda kimdik?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/10/2005 :  18:23:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Kuzey Kanada civarında bir yerlerde 1350 civarında doğdunuz.

Bir artist, büyücü veya falcıydınız..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Bohem ve gizemli bir kişilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitapları anlama kudreti, büyücülük yeteneği. Karanlık kuvvetlerin bir hizmetkarı olabilirdiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Çekingen, yalnız ve kendine güvenen insanlar her yerde ve sizin probleminiz. Dersiniz: Kendinizdeki bu eğilimleri yenmek ve sonra da diğer insanlara yardım etmek.

Bu ne abi Adamlar beni kanadaya gönderdiler hem de kadın olarak O zamanlar kanada keşfedilmemişti ama olsun Büyücü olduğum ve karanlık sanatları kulandığım doğru olabilir
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/10/2005 :  18:29:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Kuzey İngiltere civarında bir yerlerde 1700 civarında doğdunuz.

Bir çoban, süvari veya ormancıydınız..

Muazzam enerjiye sahip, planlama ve uygulamada çok iyi bir kişi. Bir çöpçü bile olsaydınız, çöpçüler kralı olurdunuz.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Çevre kirliği, geri dönüşüm, ham maddelerin kötü kullanımı ve radyoaktif maddelerin eliminasyonu problemlerini psikolojik metotlar da dahil her yolu kullanarak çözmeye mahkumsunuz.
Utanıyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 04/10/2005 :  19:28:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşhis:

Bugünkü Kuzey Avrupa civarında bir yerlerde 1700 civarında doğdunuz.

Bir çoban, süvari veya ormancıydınız..

Asi tip. Her ortamda -politika, iş, din, ev idaresi- değişiklik için ilham olurdunuz. Lider olabilirdiniz.

Çevre kirliği, geri dönüşüm, ham maddelerin kötü kullanımı ve radyoaktif maddelerin eliminasyonu problemlerini psikolojik metotlar da dahil her yolu kullanarak çözmeye mahkumsunuz.

Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/10/2005 :  19:31:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tony umutcanla 2 öge aynı(tarhten) nerdeyse aynıları çıkmış(yoksa siz kardeş misiniz?)
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 04/10/2005 :  20:28:14  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

Bugünkü Kuzey-Doğu ABD civarında bir yerlerde 1400 civarında doğdunuz.

Bir el sanatları sanatçısı veya tamirciydiniz..

Gerçek ve bilgelik arayıcısı. Gelecek yaşamlarınızı görmüş bile olabilirsiniz. Başkaları sizi geleceğe giden yolun aydınlatıcısı olarak algılıyor.

Dersiniz: Zihninizin gelişmesi ve genişlemesi. İyi bir öğretmen bularak zaman ve enerjinizin bir kısmını onun bilgeliğine harcayın.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000