AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Önceki yaşamımızda kimdik?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

mserkank
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 03/10/2005 :  01:23:36  Bilgileri Göster  mserkank'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Batı Avustralya civarında bir yerlerde 1375 civarında doğdunuz.

Bir tayfa veya ayakkabıcıydınız..

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. Drama yeteneği, doğuştan aktör.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Maddi ve ruhani dünya arasında görünmeyen bağlar vardır. Dersiniz: O köprüyü arayıp bulmak ve kullanmak.

UYKUM FİRARİ GECEM FİRARİ BEN FİRARİ BU SAATTE
mserkana@msn.com
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 03/10/2005 :  17:02:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu bana kız dedi ya olur mu böyle
1300'li yıllarda avusturalyada doğmuşum
avcıymışım vay be eski avusturalyalı kızlar erkekleri aratmıyor herhalde

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 03/10/2005 :  18:03:41  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Kuzey-Doğu ABD civarında bir yerlerde 1075 civarında doğdunuz.

Bir çiftçi, dokumacı veya terziydiniz..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Gerçek ve bilgelik arayıcısı. Gelecek yaşamlarınızı görmüş bile olabilirsiniz. Başkaları sizi geleceğe giden yolun aydınlatıcısı olarak algılıyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Dersiniz: Zihninizin gelişmesi ve genişlemesi. İyi bir öğretmen bularak zaman ve enerjinizin bir kısmını onun bilgeliğine harcayın.

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 03/10/2005 :  18:07:01  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya benim anlamadığım bir sorun var.Kasım 11.ci ay değil mi?
Niye 09 olarak geçiyor?

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

arsat
Üye

İleti 192

İletim - 04/10/2005 :  17:54:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw ben öğren diyom ama yıldızlardan başka bişi göremiyom (Reankarnasyona inanmam ama yine de bakalım dedik)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000