AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 FR:Demon stone(2. bölümde takılma war mı??)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 30/03/2005 :  23:00:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçi burda hiç şikayet eden görmedim daha ama gerek yabancı forumlarda, gerek dier Türk forumlarında bu hatayla ilgili msjlara rastladım(sebebi aynı hatayı benim de yaşıyor olmam). 2. bölümde(gemspark mine)köprüyü geçip odaya gelince öle kalıyosunuz. kapı falan war ama yapçak hiç bişi yok. atarinin kendi forumlarında açıklama getirmişler konuya; nvidia(dierleri hakkında bişi dememişler, ewet) ekran kartı sahipleri (herzamanki gibi) ekran kartlarının son sürücüsünü yüklesin. bilginize.. (bu hatayı yaşayanlar warsa, fazla uzaklara bakmasınlar dimi?) Farewell..

Lost in shadows of my own..

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 04/04/2005 :  00:16:16  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mmm bende radeon var ama aynı sorun başıma geldi... oyunu tekrar baştan oynayıp altyazıları açmayınca her nasılsa oyun devam etmeyi başardı. sürücüyle sorunu çözemesseniz buda benim başıma gelen bişey. yanlız oyun çok kısa ve kolay ne kadar kasarsan kas nerdeyse 10 saat bile toplam oyun süresi yok (bütün secret vesaire sonuna kadar aramama rağmen :S) ayrıca action-rpg statusu bile oyuna fazla bence level atlama sistemi bulunan bir aksiyon oyunu demek daha doğru olur heralde. (bu son cümle pek türkçe kurallarına uymadı ama olsun :P)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 05/04/2005 :  17:25:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewt rpg olmak için çok kısıtlı bi oyun yapmışlar malesef:( ama benim gibi sırf Drizzt'le oynamak için alıyosan, ozman pek önemi kalmıo:P Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000