arkadaşlar oyunun almanca demosu biraz önce elime geçti.oyuna nefis.ama savaş sahnelerinde çok zorlanıyorum.kılıcımı çekiyorum heriflere saldırmaya başlıyorum ama yinede onlar her zmaan beni kesiyor.zaten adamım çıplak.baze kılıcımla defans yağıyorum ama olmuyor.2 tane bandit çıktı önüme bir türlü öldüremiyorum.acaba bir taktiği var da ben mi bilemiyorum??
özelikle başlarda zorlanman doğal. o banditlerde bende zorlanmıştım yapabilirsen tek tek çekmeye çalış (erkekliğin onda dokuzu olan kaçma taktiğini kullancaksın.. eheh). Blok olayını çok iyi ayarlayabilmen gerek adamın hareketlerini izle (onlarca load demek oluyor). nasıl saldırılar yaptığını gözlemle ona göre koruma almaya çalış. ikinci bir taktikte yine müthiş bir koordinasyon gerektiriyor. adamın çevresinde hızla dönerek ona seri vuruşlar yap (özelliklede ilk defa gothic oynuyorsan alışman biraz vakit alır). bide aklında olsun önüne gelen her yaratığı biçmeye çalışma.. o levelde öldürebileceğin yaratılar fareler, böcekler, kurtlar, scavengerlar filandır. aynı anda ikisiyle dövüşmen ise biraz zor malum doğru sürüst zırh yok... demem oki baktın yenemiyorsun (dene ama hemen kaçma :P) ondan sonra tabana kuvvet giderkende söyle diyebilirsin. "bir güçleneyim görürsün sen *** (kendime sansur koyuyorum bu arada :P)" neyse çok güzel oyundur ama birazcık zordur. (bide gothic 2de manasız bir para problemi var...). neyse iyi oyunlar.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
birden fazla yolu var. öncelikle tarlaya gidip orada çalış ve çiftçi giysisini al. çiftçinin eşi seni tava almak için yollayacak birine (bu görev süreli bir gün vaktin var) istersen ondan alacağın kağıtlada içeri girebilirsin. ikisinide yap biraz xp kazanırsın.. ingilizce lazım biraz :) konuşulanları dinle insanlarla konuş onlar sana ne yapacağını söyleyecektir. konuşmaları atlama gothicte çoğu durumda konuşmalarda geri dönüş yoktur adam birşey demişse tekrar sorduğun zaman genelde " dedik ya kardeşim kaç kere söyleyecez" tarzı konuşmalar olur.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
şehre girmenin iki yolu var ilk başta .çiftliğe giderken yol kenarında canthar adlı bir kişi oturuyor .onunla konuşursan sana bir geçiş kağıdı verecektir.ama senden şehirde görüştüğünüzde bir iyilik isteyecek onu kabul edersen kağıdı alırsın.ikinci yolda şehir kapısından sağda ara yol var oradan arka kapıya geçip 100 altın verirsen geçebilirsin .bence ilk yolu dene.