Yanıt değil sadece bir görüş : Evet biraz daha büyürsen forum yazısı daha güzel olur , bir mahsuru olacağını da snmıyorum bkazaz Sadece biraz da büyük olsun
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
tamamda niye forum? bu site bir oyun sitesi olduğuna göre foruma ağırlık vermenin pekte gerekli olduğunu sanmıyorum.(bu arada bende sadece forumda gezerim ) ki normalde oyun sitelerinde foruma rastlamak pek kolay değil. yani bir forumumuz olduğu için şükretmeliyiz.( ohh mubarek bende vaaz veriyorum haa ) sitede çözümleri, incelemeleri ön plana çıkarmak lazım. hem zaten böyle iyi bence. Böylece gelen geçen foruma girmiş olmuyor. sadece kıllık olsun diye forumlara üye olup karmaşa çıkartan çok insan var. bu küçük forum yazısı ile çoğunu elemiş oluyoruz...gibime geliyor.
Forum her sitede vardır.En azından oyun incelemeri biraz geç yapılıyor ben oyun incelemelerini başka sitedelerde daha seri buluyorum.Hile konusunda seri davranıyorlar.Sitenin giriş hızı değişti daha seri oluyor. NOT:Bunlar eleştiri
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277