|
| Yazar |
Konu  |
|
efruz80
Üye

İleti 16 |
İletim - 15/05/2005 : 00:59:49
|
Bu sitenin gecmisi nedir beyler? 2001'de falan faaliyetteydi msglere bakinca bunu anliyorum. Bu kadar gecmisi olan bir site ama yine de..... Ne bileyim, neyse ya gerginligi arttirmayayim ben de simdi. |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/05/2005 : 03:42:47
|
| yedik o yetkilileri :D |
 |
|
|
mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273 |
İletim - 22/05/2005 : 19:32:12
|
alıntı: cmturkey tarafından yazılan:
Evet ben çok eskilerden kalmayım. Taa 2001 yılında sitemizin forumları yokken bizi burada ağırlamıştı sevgili OyunSitesi. Bende o yıldan bu yana ara ara girer nostalji yaparım. Herkese sevgiler, saygılar...
Ehehe al sana yetkili. |
Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/05/2005 : 16:42:15
|
alıntı: cmturkey tarafından yazılan:
Evet ben çok eskilerden kalmayım. Taa 2001 yılında sitemizin forumları yokken bizi burada ağırlamıştı sevgili OyunSitesi. Bende o yıldan bu yana ara ara girer nostalji yaparım. Herkese sevgiler, saygılar...
Hocam sizin forum OS'un en kalabalık kısmıydı bea :D Neydi o günler, ben ayrılmanızı istemiyordum şahsen, kardeş kardeş gidiyorduk :) |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 31/05/2005 : 20:39:30
|
alıntı: SEATTLE tarafından yazılan:
Ben bu sitede en az 6 aydır mesaj atıyorum ve daha hiç yetkili görmedim . Bol bol yönetici var tamam da yetkililer nerde ?
Bu dediğinde takıldım kaldım, attığın mesajları ortalamana böleyim dedim, 4 ay gibi birşey çıktı.Sen bu mesajı 2-3 ay gibi bir süre önce atmışsın diyorsun ki 6 aydır mesaj atıyorum ama topici açtığında sadece 2 aydır bu sitede üyesin niye böyle abartılı rakkam yazma gereği duydun ? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|