AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Niye hiç YETKİLİ yok ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

efruz80
Üye

İleti 16

İletim - 15/05/2005 :  00:59:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sitenin gecmisi nedir beyler? 2001'de falan faaliyetteydi msglere bakinca bunu anliyorum. Bu kadar gecmisi olan bir site ama yine de..... Ne bileyim, neyse ya gerginligi arttirmayayim ben de simdi.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2005 :  03:42:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yedik o yetkilileri :D
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 22/05/2005 :  19:32:12  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
cmturkey tarafından yazılan:

Evet ben çok eskilerden kalmayım. Taa 2001 yılında sitemizin forumları yokken bizi burada ağırlamıştı sevgili OyunSitesi. Bende o yıldan bu yana ara ara girer nostalji yaparım. Herkese sevgiler, saygılar...

Ehehe al sana yetkili.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/05/2005 :  16:42:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
cmturkey tarafından yazılan:

Evet ben çok eskilerden kalmayım. Taa 2001 yılında sitemizin forumları yokken bizi burada ağırlamıştı sevgili OyunSitesi. Bende o yıldan bu yana ara ara girer nostalji yaparım. Herkese sevgiler, saygılar...

Hocam sizin forum OS'un en kalabalık kısmıydı bea :D Neydi o günler, ben ayrılmanızı istemiyordum şahsen, kardeş kardeş gidiyorduk :)
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 31/05/2005 :  20:39:30  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
SEATTLE tarafından yazılan:

Ben bu sitede en az 6 aydır mesaj atıyorum ve daha hiç yetkili görmedim . Bol bol yönetici var tamam da yetkililer nerde ?

Bu dediğinde takıldım kaldım, attığın mesajları ortalamana böleyim dedim, 4 ay gibi birşey çıktı.Sen bu mesajı 2-3 ay gibi bir süre önce atmışsın diyorsun ki 6 aydır mesaj atıyorum ama topici açtığında sadece 2 aydır bu sitede üyesin niye böyle abartılı rakkam yazma gereği duydun ?

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla