AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Niye hiç YETKİLİ yok ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 25/03/2005 :  14:02:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bu sitede en az 6 aydır mesaj atıyorum ve daha hiç yetkili görmedim . Bol bol yönetici var tamam da yetkililer nerde ?

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 25/03/2005 :  14:08:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne yetkisi lazım? Forumda yönetici olanlar her tür yetkiye sahiptir.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 25/03/2005 :  14:28:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır ben o anlamda söylemedim.Hani aktif ziyaretciler bölümünün yanında Yönetici ve Yetkili yazıyor ya siteye girenlerde bir çok yönetici var ama hiç yetkili yok , ben onun niye olduğunu soruyorum !

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 25/03/2005 :  15:04:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çünkü yetkili yok. Yöneticiler, yetkililerden daha fazla yetkiye sahip. Yeterince yöneticimiz olduğundan ayrıca yetkili atamak gibi bir gerek görmedik.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 25/03/2005 :  15:17:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani yöneticiler , yetkililerin tüm yetkilerine sahip.Bir de siz istemediniz yetkili olmasını haa anladım o zaman !!!

Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 26/03/2005 :  19:29:41  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yönetici:Administratör
Yetkili:Moderatör
Moderatör,sadece yetkisi olduğu bölümde mesaj silebilir,ekleyebilir,taşıyabilir ve yazarın IPsini görebilir ama Administratör:Her yerde moderatör yetkileri+imzamızı değiştirebilir,üye kovabilir,yetki verebilir,avatar değiştirebilir,PHPbb forumlarda özel mesaj haklarımızı alabilir,kendini gizleyen üyeleri görebilir vs vs.Tabii bu site ASP olduğu için farklılıklar vardır mutlaka.Ben bir tek Championship Manager'de yetkili gördüm.

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000