AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 EVLER DEN GÖREV ALMA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Alex_De_Souza11
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 24/04/2005 :  10:18:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bencede evlerden görev alınmıyor.Önceki arkadaşlara katılıyorum.Söyle o arkadaşlarınada evden görev alınıyorsa bizede söylesinler.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 13/06/2005 :  21:01:48  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sadece aldığın dükkandan görev alınıyor alex e katılıyorum bana da söylesinler
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 13/06/2005 :  21:43:32  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ama ben şu araba galerisinden görevalamıyorum.bana acil yardım gerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 13/06/2005 :  21:58:21  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
gta vice cıty'de şu film stüdyosundan alınan görevde ( 1. görevde )birisi beni arıyor ve haritada 'G'diye bir yer çıkıyor.oraya gittiğimde ise 2 tane manyak çete üyesi ilk önce benimle bir şey konuşuyorlar ve bana ingilizce'sunny seni arıyor.seni yakalıyacak...'diye saçma sapan şeyler diyorlar.ondan sonra adamlar beni bir arabaya bindirip bir silahçı dükkanına götürüyorlar.orada silah alıştırması yapmamı söylüyorlar.ben ise yapıyorum.ama sonra o 2 çete üyesi bana ateş edip duruyor.o sırada sana arabaya hemen bin diyor.ben ise biniyorum.ondan sonra tekrar 'H'diye bir işaret çıkıyor ve oraya gidiyorsun.'H' işaretinde ise sunny ile buluşup,onu yakalamaya çalışıyorsun.bu sırada sunny bir motorsiklete biniyor ve kaçıyor.senin onu yakalaman gerekiyor .sende bir motorsiklete biniyorsun ve seni vercettinin malikanesine kadar götürüyor.orada bir 20/25 kişilik silah bandosuyla karşılaşıyorsun.orada ise tekrar kaçman gerek.kaçıyorsun ve senin havalimanına gitmen gerekiyor.gidiyorsun ve terminal 1'in içine giriyorsun.böylece'GENERATE MIISIONS PASSED'diyor.ve oyun bitiyor.ama sizin demenize göre oyun öyle bitmiyormuş.

BU NASIL OLUYOR????
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 16/06/2005 :  20:20:10  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
lütfen bu yukarıdaki yazdığım şeyi hemen cevaplayabilirmisiniz?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000