gta vice cıty'de şu film stüdyosundan alınan görevde ( 1. görevde )birisi beni arıyor ve haritada 'G'diye bir yer çıkıyor.oraya gittiğimde ise 2 tane manyak çete üyesi ilk önce benimle bir şey konuşuyorlar ve bana ingilizce'sunny seni arıyor.seni yakalıyacak...'diye saçma sapan şeyler diyorlar.ondan sonra adamlar beni bir arabaya bindirip bir silahçı dükkanına götürüyorlar.orada silah alıştırması yapmamı söylüyorlar.ben ise yapıyorum.ama sonra o 2 çete üyesi bana ateş edip duruyor.o sırada sana arabaya hemen bin diyor.ben ise biniyorum.ondan sonra tekrar 'H'diye bir işaret çıkıyor ve oraya gidiyorsun.'H' işaretinde ise sunny ile buluşup,onu yakalamaya çalışıyorsun.bu sırada sunny bir motorsiklete biniyor ve kaçıyor.senin onu yakalaman gerekiyor .sende bir motorsiklete biniyorsun ve seni vercettinin malikanesine kadar götürüyor.orada bir 20/25 kişilik silah bandosuyla karşılaşıyorsun.orada ise tekrar kaçman gerek.kaçıyorsun ve senin havalimanına gitmen gerekiyor.gidiyorsun ve terminal 1'in içine giriyorsun.böylece'GENERATE MIISIONS PASSED'diyor.ve oyun bitiyor.ama sizin demenize göre oyun öyle bitmiyormuş.