AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 EVLER DEN GÖREV ALMA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

efe_kan96
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 07/03/2005 :  18:41:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR BEN BİRSÜRÜ EV SATIN ALDIM YİNEDE GÖREV ALAMIYORUM BİRİSİ EVLERDEN NASIL GÖREV ALINA BİLECEĞİNİ SÖYLESİN. HERKEZ BENLE DALGA GEÇİYOR

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 12/03/2005 :  18:07:37  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Satın alınan evlerden görev almak diye bir şey hiç duymadım ben yani alınmıyor zannedersem.O evleri save yapmak için falan kullanıyorsun
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 12/03/2005 :  20:28:31  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Satın aldığın her yerde görev yok.Belli başlı yerlerde sadece.Gayrimenkuller de oyunu bitirme yüzdeni etkiliyor ve sana safehouse sağlıyor,olay bu...

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 03/04/2005 :  19:22:32  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Expert arkadasima katiliyorum. Mesela Malibu, Tommy'nin konagi, Print Works, Kaufman Club ve Film Studyo gibi dukkana benzeyen yerler de ancak gorev verilebiliyo

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 03/04/2005 :  19:41:24  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
...Ve görev olmayanlardan para alamıyorsunuz ;) Önce hizmet =) Bir de oto galeride görev olmadığını zannedenler varsa söyleyeyim,aşağıdaki garaja istenilen arabaları götürmek gerekiyor parti parti...Hani bilmeyenler varsa...

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 22/04/2005 :  15:30:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet paraları oranın bütün görevlerini bitirince alabiliyon
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu