Arkadaşlar ben de oyun yapmak isterim.Belki photoshop bilmem ama ben gece gündüz böyle bir oyun fikri düşünüyorum.Bende bir kitap var.Belki işe yarar.Kitaptan öğrendiğime göre oyun yapmak çok zor.Orada basit bir şeklini anlatmış.Bu konuda 3'te araç var. www.borland.com Borland C++ Builder -en iyi ve kolay- www.microsoft.com Microsoft Visual C++ -biraz para- www.bloodshed.com Bloodshed DEV C++ -kolay ama kalitesiz-
En kısa sürede mesajlarınızı bekliyorum.Forum uzun ve tartışmayı kısa keselim please.Çünkü oyun zaman ister.
tamam ben de yaparım hem ben bilgisayar programcısıyım program da yapıyorum yani işimiz kolay ben daha önce yılan oyunu yapmıştım sandığınız kadar zor değil beyler hiç acele etmeye gerek de yok
abi wepçi ben sana katılmak isterim ama nasıl yapacaz bende oyun yapmak istiyorum.Ama yapamıyorum.Game editor diye bir programın demo su vardı ama yine olmadı.Ben daha çok animasyonla uğraşıyorum ama oyun yapmakta çok isterim...
Reklam Yasak! Gariplerin sitesi Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P
kardes hadi gelin kebap yiyelim desen herkes gelir ama hadi gelin bir sey uretelim dedigin zaman kise yaklasmaz.Bu klasik bir turk uslubudur ben varim grafiklerin benden