arkadaşlar düşünüyorumki herkezin içinde oyun yapma isteyi var.ama yapamıyorum diyorsanız bana katılın.çok güzel oyunlar yaparız.çok eyleniriz.eyer msn'neniz yoksa alırız.nabacağımızı konuşuruz.bana ulaşmak için muco50@hotmail.com. sizi bekliyorum.hadi hem oyun yap hemde eylenmeye.hadiiii
kardeşim ben yıllarımı verdim oyuna ama yapamadım yani anlıyacağın 0'a 0 elde var 0 durumu bu fırsatı kaçırmayacağım senin arkandıım
alıntı:kardes hadi gelin kebap yiyelim desen herkes gelir ama hadi gelin bir sey uretelim dedigin zaman kise yaklasmaz.Bu klasik bir turk uslubudur ben varim grafiklerin benden
Ben oyun yapıyorum diye yaygara kopartanların da bir şey yaptığını görmedim şimdiye kadar.
hacıgul abi grafikleriçin sağol adresmim vereyim blink182-12@hotmail.com abi bana mesaj gönderenlere teşkür ederim bana ayrıca iyi kod yazmayı bilen birisi lazım kısaca herkes lazım bana lüüütfen yardım edin çünkü oyun yapmak çok istiyorum
Reklam Yasak! Gariplerin sitesi Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P
ya abiler ben 3d oyun motoru arıyorum ama güzel bi şey bulamıyorum 3d game studio indirdim ama demo çıktı.bulabilirseniz bana söleyin ama indirmem lazım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reklam Yasak! Gariplerin sitesi Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P