AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 hadi Türkler oyun yapalım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Yorkshire
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 12/09/2005 :  01:00:22  Bilgileri Göster  Yorkshire'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Yorkshire için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
scorpionfa sana bir tek sözüm var amerikanın uzaya gonderdiği ilk mekik bir roketten hiç bir farkı yoktu.Bu basit bir örnek ancak belirtmeye çalıştığım bizim belki ırak politikası yüzünden belki de dünyanın süper gücü diye çekemediğimiz Amerika bunu başarmıştır.Bu birşey değildir japonyada vazgeçmek bir intahar nedenidir(Üstelik kimse sizi yadırgamaz).Sonuçta bi oyun çıkmamasının sebebi bizim tembelliğimizdendir.Tabi bildiğim bir tek şey varsada oyun yapımı biri sana kötü bir şaka yapmış.Öncelikle bu senin dediğin ekipler hollywood tarzıdır yani işi en kısa sürede bitirmek için aynı işi yapcak iki adam çalıştırmalarından kaynaklanır.Tamam madem bu kadar zoru hiç mi koridor oynamadın hiçmi pusu oynamadın belki Half-life motru üzerine kurulmuştu ama önemli olan düşünce ve girişimdir.Bakın ben çok fazla birşey bilmiyorum oyun yapmak konusunda program dillerinde yanlızca flash action-script ile basit bir bulmacadan fazlasını yapamam.Basicten sadece 4 işlem yaptırabiliyorum ama bunları bile sadece 6 ay da öğrendim.Bu işi yapanlar hayatını bu işlere harcıyor ve ben onları kendime idol olarak alıyorum...

dfce
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/09/2005 :  18:20:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun yapmayı herkes ister ister ama kolay değil tabi ki öyle paint de resim yapmaya benzemez
Sayfanın En Üstüne Git

firebatman
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 29/10/2005 :  16:48:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
wepçi bana da yardım edebilirmisin yardım istiyorum lütfeeen.
Sayfanın En Üstüne Git

kıng of arthur
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 05/11/2005 :  23:42:03  Bilgileri Göster  kıng of arthur için bir AOL İletisi Gönder  kıng of arthur için bir ICQ İletisi Gönder  kıng of arthur'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hadi beyler knıght gibi oyun yapalım.
Sayfanın En Üstüne Git

kıng of arthur
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 06/11/2005 :  22:30:39  Bilgileri Göster  kıng of arthur için bir AOL İletisi Gönder  kıng of arthur için bir ICQ İletisi Gönder  kıng of arthur'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende katılmak istiyorum hatta bir oyun ismi buldum Knıght castlle.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000