yav abilerim ben sizden biraz ufağım ama bende oyun yapmak istiyorum sizin fikirinizi almak isterim beni davet edebilecek biri varmı yada gel oyun yapalım diyecek biri ama wepçi olmasın kim olursa olsun benim hayatımda en çok istediğim hayallerini kurduğum b oyun var ama oyun yapmayı bilebilirsem bu sitede hayalimi gerçekleştirebileceğime inanıyorum ama ben msn mi vereyim xxxxemrexxxx@hotmail.com
arkadaşlar herkes oyun yapmak ister ama hadi oyun yapalım demeyle olmaz bir oyun yapmak için adamlar kaç kişi çalışıyorlar ama bende bir oyun yapmak isterim şahsen o yüzden adam topluyorum yardım edecek varsa bana msn sini versin
benbirkaçtane sitem var birde bir oyun yapmıştım topa vurunca top yuvarlanıyor benide biri alırsa ii olur senaryonuz yoksa benim bir senaryom var ama almak istemiyorsanız ben yine site yaparım mecburen
Sıradan bir mario oyunu için bile yüzlerce sayfa kod yazıldığını biliyor musunuz? Bu işin 1-2 hatta 10 kişiyle bile olacak bir şey olmadığını, bir ekip çalışması gerektiğini, bir ofis tutulup gerekli tüm materyallarin hazırlanıp, gerekli tüm insanları toplayıp gece gündüz çalışılması gerektiğini biliyor musunuz?
bence biraz yanılıyorsun scorpionfa,serius sam 10 kişiyle yapılmış dünya çapında bir oyundu.
her yere imza atmam kardeş mürekkep getirirsen parmak basarım