|
Yazar |
Konu  |
dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 21/02/2005 : 20:37:59
|
Arkadaşlar güzel bir oyun:
http://www.ebaumsworld.com/crimsonroom.html
Bu odadan nasıl çıkılır???  Ben odadan çıkabildim (biraz zorlandım tabii)
Bir tavsiye: Burada bişey yoktur demeyin, her yeri arayın! |
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın... |
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 22/02/2005 : 22:07:35
|
ewt ewt, bende oynamıştım bu oyunu daha önce(level cdsinde). gerçekten çok güzel yapmışlar, krizlik oyunlardan:P başarması zor, ama odadan çıkınca bi rahatlama gelio böle tarifsiz:D Farewell.. |
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 26/02/2005 : 01:11:23
|
Abi krizi bıraktım bir tarafa ben resmen şizofren oldum! Ya eşyalar bilmemneler neyse ama o kutunun şifresini nereden bulacağız !?!?!!?!?!? |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 26/02/2005 : 02:53:01
|
Peki tamam, sakinim...  Kim yazıyor tam çözümü?  Mistik kutuya iki yüzüğü de taktık, pili bulduk, ne yapacaz? Rastgele tıklayacaz mı oraya buraya? Ya tutarsa... URL'de birşey var mı acep baktım ama not found... |
 |
|
dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 26/02/2005 : 09:14:21
|
Ben oyunu bitirdim. İsterseniz çözümü yazayım. Ama biraz daha gayret...
İpucu: O boş dediğiniz URL boş değil ve burada işinize yarayacak bir bilgi var.
İpucu: Yatağa dönün. Yastığı kaldırın. Yastığın olduğu yerin biraz daha soluna tıklayın! |
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın... |
 |
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 26/02/2005 : 16:37:34
|
Tamam millet, yemeyin kafayı biraz tadı(!?!??!) kaçıcak oyunun ama yazalm(tam çözüm diil ), genelde zorlanılan yerleri yazıorum); 2 yüzüğü de bulup kutuya takınca, bi boş yer daha kalıo görmüşünüzdür(görmemek biraz ilginç olurdu gerçi ). oraya takacaımız şey için(metal stickmiş, pek benzemio ama..); yastığı kaldırın, biraz sol, az da alttaki(koordinatları da werecem durun az ) kenarlığa tıklayınca ara boşluğa bakacak dayımız(sanırım kutuya yüzükleri takmadan bakmıo, garip bi insan). orda beyaz bişi war. onu alıp kutuya takın. kutu açılacak we pili takacaksınız. kutuya tekrar tıklayınca boş olan duwarda kısa bi film oynatıcak. dans eden dayı, dansı bitince bi yeri işaret edicek duwarda. film bitince oraya tıklayın. bi bölüm açılacak we orda da kasa war bi adet. işte şimdi sorunlu yerr.. URL bu kasanın şifresini werio. we URL kapatılmış tamam, telaş yok. ben hatırlıom şifreyi 1994 yazıp müzik setinden çıkan anahtarı bu kasaya yerleştirin. bu kadar uğraşın sonunda şahane bi tornawida kazanacaksınız! onunla kapının kulbunu sökün we... Farewell.. |
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|