AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Bu odadan çıkmak kolay değil!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 26/02/2005 :  18:07:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun tam çözümü:

Oyuna odada başlıyoruz. Önce sağa perdenin olduğu yere dönün. Ve perdeye tıklayarak açın. Camın önündeki anahtarı alın. Perdeyi birkaç kez açıp kapadıktan sonra yere bir yüzük düşecek. Yüzüğü alalım ve tekrar sağa yatağa dönelim. Yastığı kaldırarak altındaki anahtarı alalım. Anahtarı aldığımız yerin biraz solunda yatağın bitimine tıklayalım ve karşımıza çıkacak metal stick'i alalım. Tekrardan sağa, boş duvara dönelim. Mouse'u duvarın en altına indirelim ve soldan yaklaşık altıda birine tıklayalım. Ve pili alalım. Sonra komidine dönerek ist çekmeceleri açalım ve CD ile kağıdı alalım. Anahtarları kullanarak alt çekmecelerden kablo ve gizemli kutuyu alalım. Müzik setine tıkladıktan sonra kabloyu müzik setine takalım. Düğmeden müzik setini açalım ve CD takılan yere tıklayalım. Anahtarı alalım. Sonra komidinin altına eğilerek kasedi alalım. Son olarak yandaki çanaktan yüzüğü alalım. Artık kutuyu açabiliriz. İtem List'ten kutuyu seçelim. Kutunun üzerine iki yüzüğü ve metal stick'i takalım. Kutu açılacak. Kutunun içine pili ve kasedi taktıktan sonra objektife tıklayalım. Bir adam dans etmeye başlayacak. Filmi dikkatle izleyin. Filmin sonuna doğru adam parmağıyla bir noktayı gösterecek. Mouse'u o noktaya getirin ama tıklamayın. Film bitip ışık sönünce tıklayın. bir kasa belirecek. Tıklayarak kasayı açın. Normalde kağıtta yazan URL'nin olması lazım ama bu site kalkmış. O yüzden ben söyleyeyim şifre 1994. Şifreyi girdikten sonra anahtarı takalım. Kasa açılacak ve tornavidayı alacağız. Artık bu tornavidayı kullanarak kapıyı açabiliriz!

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 26/02/2005 :  21:45:31  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok güzel bir oyun bence
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 26/02/2005 :  22:06:57  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bi' pili bulamıyordum. Sağolsun dark-night oyunun çözümünü yazdı da bizi rahatlattı.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 10/03/2005 :  18:03:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vay beee rahatladım
Sayfanın En Üstüne Git

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 12/03/2005 :  18:37:05  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende baştaki linke tıklayıp bir bakimm dedim dark knight'ın yazdığı çözüme göre oynadım 5 dakika içinde hemen bitirdim bende rahatladım.Bu oyunu bitirenlerden biride ben oldum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000