|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 24/02/2005 : 22:14:11
|
alıntı: Ayrıca krondor, norton kullanmayın demişsin, yerine bi dünya program söylemişsin, istersen kasayı da naylonla kaplayalım toz da girmesin =) Tamam, biliyoruz makulu bu, torba torba program ama lütfen, lütfen...
Biz tuğla döşedik. Biraz masraflı ama en sağlamı O zaman, Norton amcayı kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın diyeyim en iyisi. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
superior
Üye

Turkey
İleti 215 |
İletim - 26/02/2005 : 22:45:47
|
Bence en iyisi virüsler için Kaspersky ya da AVP; tracker, gator gibi şeyler için ise en iyisi ise Ad-Aware SE Professional... |
 |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 26/02/2005 : 23:57:40
|
Dediğim gibi Ad aware SE Proffessional kullanıyorum, kritk nesneleri buluyor ve siliyor ama bilgisayarın içine baktığımda nesneler aynen duruyor. Hatta internete bağlı iken ve hiçbir sayfayı açmazken bile tekrar tarama yaptığımda yine kritik nesneler var diyor. İnternetten kendi birşeyler yüklüyor. Ben dünden beri bu tür spy silici programlar arıyorum ama ne yazıkki şimdiye kadar iyisini bulamadım. |
 |
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 27/02/2005 : 09:44:15
|
Nod32'den sonra Antivir'i denedim ve şuan Kaspersky kullanıyorum. Kesinlikle bir numara. Makinayı azda olsa kasıyor ama güvenlik için değer sonuçta. İşte sistemim:
Antivirüs: Kaspersky
Firewall: Sygate Personal Firewall
Eş zamanlı korumalar: Spy Sweeper, Ad-Watch, Microsoft Antispyware ve Kaspersky (Real-time protection)
Adware, Malware, Spy temizleyici: S&D Spybot, Spy Sweeper, Ad-Aware, Microsft Antispyware |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
HellScream
Üye

Turkey
İleti 45 |
İletim - 14/03/2005 : 16:21:58
|
O olay kesinlikle casus yazılımdan kaynaklanıyo basıcan formatı ooh mis gibi tertemis kaspersky nortonda neymiş |
Time is Bad Keep Your Back!.. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|