AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Sitelere bir haller oldu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 22/02/2005 :  22:02:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla hocam sisteme zarar werirmi silersen pek bişi diemem(çünkü denemedim hiç). optimizer, siteleri açarken az bi zorlanma görse zart die çıkan, site açılmıo loo! dien gıcık bi program. gator hakkında hiç yorum yapmak istemiorum ayrıca:) bunlar benim makinada bulundukları wakit, sistemin son günlerini yaşadığı wakit oluyo, sonra da pırıl pırıl oluo zaten(ki bu herzaman en iyisidir:). anti virüs programları da engellio ewt ama girmeden önce engellio. ben avast kullanıyorum, gerçekten çok güzel we herşeye karşı firewall koymuşlar, trojan weya virüs saldırılarına karşı çok iyi. eğer kazara bişi bulaşırsa anında alarm werio we silemese bile kesinlikle çalışmasına izin wermio. biyerlerden bulursan kur yani, çok rahat edersin. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 23/02/2005 :  00:40:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Norton kullanıyorum, iki antivirüs kullanmayı pek tavsiye etmiyorlar, sence Avastı kurmalımıyım? Şu parazitlere uyuz oldum, register ve sistem dosyası dedikleri hariç silecem, umarım sistemi çökertmem.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/02/2005 :  01:51:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Her zaman, herkese söylerim: Norton kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın :) Önerim Kaspersky kullanmanız. Biz oldukça memnunuz. Bir de Spy Sweeper yüklerseniz bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsınız. Tabii firewall programını da unutmayın :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 23/02/2005 :  02:02:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, ne var ne yoksa sildim, Norton pek işe yaramıyor anlaşılan ama biliyorsun bunu silmesi de bir dert Neyse önerdiğin spy sweeperi deneyelim bakalım. Yanlız bşka internet sayfasını açmadan bir reklam sitesi açıldı, tekrar tarama yaptığımda yine birşeyler buldu, hiçbir yere girmediğim halde bu nasıl oluyor? Arka planda hala birşeyler var herhalde.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/02/2005 :  20:14:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
|Krondor| tarafından yazılan:

Her zaman, herkese söylerim: Norton kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın :) Önerim Kaspersky kullanmanız. Biz oldukça memnunuz. Bir de Spy Sweeper yüklerseniz bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsınız. Tabii firewall programını da unutmayın :)

Evet bilirim, benim de beynimi yiyor çünkü bu konuda . Ama demek ki kullanandan kullanana fark var (Alınmasın ha kimse şaka).

Ben 3 senedir Norton kullanıyorum, ne virüs ne birşey... Ama bilgisayarı sömürdüğü kesin ona birşey demiyorum. Farklı virüs programlarını da denedim, çok uzun süre F-Prot, F-Secure, AVP, Bit-Defender ve aklıma gelmeyen daha birçok virüs&firewall da kullandım ama artık en çok güvendiğim Norton. Kullandığım süreç içerisinde ne virüs girdi ne sistemim çöktü, e daha ne isteyecem ki?..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000