Kulübün içerisini girdikten sonra ilerlediğinde barın oradaki bir kaç striptizci birden dansediyor.Orayı geç,ilerle ve karşıda bir yer var oraya girdikten sonra ilk kapıdan içeri dal.Girdiğin zaman zaten izlemeye başlayacaksın.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Birinci odada bayağı seyret.İkici odadakini seyretmeye gerek yok.Bir de kadın değişiyo.Anlamadığım şey orası benim olduğu halde ateş ettiğimde korumalar saldırıyor.Neden acaba?
Ona bakarsan Malibu kulübünde de öyle.Ayrıca polis olmayı kabul ettikten sonra suçluları öldürünce de kaza yapınca da yıldız artıyor.Nedeni yok oyun öyle tasarlanmış.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...