GTA VC'de oyunun %56'sını tamamlamıştım. Telefon geldi. Sonny'yi öldürdüm. Sonra oyun bitmiş gibi yazılar çıktı. Oyunu yapanlar, oynayanlar falan... Sonra %60'tan devam etti. Araba galerisindeki yarış görevlerini ve araba bulma görevlerini bitirdim. %67 deyim. Ve yapılacak görev kalmadı. 14 Gayrimenkül aldım hepsinin görevlerini yaptım. Bir tek striptiz kulübünde görev yok. Ne yapacağım. Telefon da gelmiyo.
striptiz külubünde bi on dk izliycen (on dk olunca kendi kendine çıkmıyo yine sen çıkarcan) sonra başka bir oda açılcak ordada bir dk izlicen tamam kulüp senin
GTA VC'de oyunun %56'sını tamamlamıştım. Telefon geldi. Sonny'yi öldürdüm. Sonra oyun bitmiş gibi yazılar çıktı. Oyunu yapanlar, oynayanlar falan... Sonra %60'tan devam etti. Araba galerisindeki yarış görevlerini ve araba bulma görevlerini bitirdim. %67 deyim.
Bu oyunun %60'ının, %50 sinin felan bittiğini nerden anlıyorsunuz?
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?