Arkadaşlar Benim Sorunum Caesar3 adlı oyunun türkçe yamasının olup olmadıgı bu oyunu çok tuttum ama hep ingilizce olunca biraz proplem yaşıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
yahu birader sezar 3'ün türkçesini bilsek ne olacak ben uzun zamandır oynuyorum 8. bölümdeyim.oyunun zekasını kısmen çözdüm diyebilirim. ingilizce metinleri de üşenmeden çevirdim ama o tercümeler oyunu ilerletmeye katkı sağlayamıyor. ilerleme ancak tüm şehri aşırıya gitmeden bi denge ile yerleştirmekle oluyor. mesela açlık varsa fazladan 3-5 tane çiftlik kurmak her zaman işe yaramıyor aksine diğer işyerlerinden oraya gelenler çalışan yerlerinde verimsizliğine neden oluyor. o yüzden şööle bir çözüm üretilebilir. mesela granary yerleşim bölgesinin tam ortasına bir tane konulup sürekli hareket görmesi sağlanabilir. üzüm çiftlikleri açıkken şarap imalathanesi kapatılarak orada ki nüfusun diğer yerlere dağılması sağlanabilir. tabiki sonrada tersi yapılır. aynı şey diğerleri içinde yapılabilirse dar boğazlar aşılıyor. kil ve çömlek atölyesi, maden ve silah atölyesi vs. ama en önemlisi de oyunun hemen başında kalabalığın olduğu yere hemen forum koymak. senato demiyorum bakın o pahalı. forum işi görür. hepinize kolay gelsin.