AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Caesar IV - Demo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 17/08/2006 :  19:13:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yayınladı. İndirmek isteyenler buradan buyursun. Oyun Children of the Nile gibi 3 boyutlu hale gelmiş. CotN'ı pek sevmemiştim ama demodan edindiğim izlenime göre bu fena değil. Elbette 3B olayı sistem gereksinimlerini yükseltiyor. Oyun Eylük sonuna doğru çıkacak sanırım.

Deniz Turgut
Yazar

oyuncu_10
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 11/01/2007 :  10:05:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim ki şu an iniyo
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 29/01/2007 :  15:41:56  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla biraz daha sabreder oyunun kendisini alırım demolarla pek aram iyi değildir de :D
Sayfanın En Üstüne Git

sezar19
Üye

İleti 23

İletim - 04/01/2008 :  10:41:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla ben rapidden indirdim bayağı zaman aldı (bedavacı olunca uzun sürüyo) vesselam. kurarken hata mesajı verdi. o da sezar 4 deki dördün iv şeklinde yazılmasından kaynaklanıyormuş. internetten saolsunlar yardımcı oldular.
http://www.payidar.net/oyun-sorunlari-ve-yardimlari/37313-caesar-iv-full-yardim-edin.html
onca uğraştan sonra oyun açıldı. kabul makinam o kadar iyi değil ama bi oyun bu kadar yavan gelmezki. başlangıç bölümüne bile tahammül edemedim. sezar 3 bu yönden harika. inşallah haksızlık ediyorumdur.
Sayfanın En Üstüne Git

sezar19
Üye

İleti 23

İletim - 12/01/2008 :  09:41:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer pcnizde ekran kartı yoksa oyunun özellikler bölümüne girip bazı özellikleri kısıtlayın. mesela gece gündüz,gölge, iklim gibi özellikleri kapatın ki oyun daha düzgün ve hızlı çalışsın. ben ööle yaptım işe yaradı.ayrıca her 2 grain field için 1 grain farm lazım unutmayın. diğer çiftlikler içinde aynı.yoksa boşa beklersiniz. ayrıca roma sezar3 de istediği hediye işini azıtmış. adamlar geçimlerini sağlamak için her şeyi sizden bekliyorlar. ona göre başlangıçta 4 field (tarla) 2 farm (çiftlik) yapın.

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000