selam dostum sadece baslatın deil ama xp nin temasını tamamen değiştirebilirsin bir program var ucretsiz.^^style xp^^ bunu alıp bilgisayarına kuruyosun ister onlarca temadan birini seciyosun istersen kendin bir tema yaratıyosum....
değiştirmek mümkün ancak istediğin ismi yazamazsın. en fazla 6 harfli olarak yazabilirsin. çünkü başlat yazısı 6 lık sisteme göre yapıldı ( 1b-2a-3ş-4l-5a-6t). bunu değiştirmek için "winhacker" adlı program var. lisanslı ama. xp de tam olarak yapılabileceği kesin değil. xp de bu tür güvenlik önlemleri oldukça arttırıldı
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
yasin arkadaşım.style xp'yi (stardock'un birçok (window blinds, desktop x gibi) uygulamalarını da )daha önce kullandım ama sadece kendi istedikleri gibi değişiyo.start oluyo. ama ben oraya kendi adımı vermek istiyorum.kendi temanı yaratıyosun derken neyi kastettin anlamadım.belgeler, ayarlar, bul gibi menüleri değiştirebiliyorum ama başlat yok.isteyen herhangi bir hex editörü ile explorer.exe dosyasını açsın.