AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 "Başlat" Değişir mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 08/02/2005 :  20:02:38  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu başlat menüsünün adını değiştirebiliyor muyuz?
ben biraz explorer.exe üzerinde kurcalama yaptım ama bulamadım.

JA RULE - FURİOS

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 09/02/2005 :  12:41:35  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
galiba degişmiyor sadece dili ngilizce yaparsan start oluyobitek öyle degişir herhalde zaten bence başlat uygunn
Sayfanın En Üstüne Git

yasinuruturk
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 09/02/2005 :  20:42:57  Bilgileri Göster  yasinuruturk için bir ICQ İletisi Gönder  yasinuruturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
selam dostum sadece baslatın deil ama xp nin temasını tamamen değiştirebilirsin bir program var ucretsiz.^^style xp^^ bunu alıp bilgisayarına kuruyosun ister onlarca temadan birini seciyosun istersen kendin bir tema yaratıyosum....

ayrıntılı bilgi--yasinuruturk@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/02/2005 :  09:20:09  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
değiştirmek mümkün ancak istediğin ismi yazamazsın. en fazla 6 harfli olarak yazabilirsin. çünkü başlat yazısı 6 lık sisteme göre yapıldı ( 1b-2a-3ş-4l-5a-6t). bunu değiştirmek için "winhacker" adlı program var. lisanslı ama. xp de tam olarak yapılabileceği kesin değil. xp de bu tür güvenlik önlemleri oldukça arttırıldı

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

emreata
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 12/02/2005 :  20:40:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
98'de değişir ama Xp'de değiştirilemez.

Zoru başarırım, imkânsız biraz zaman alır.
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 18/02/2005 :  14:54:34  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yasin arkadaşım.style xp'yi (stardock'un birçok (window blinds, desktop x gibi) uygulamalarını da )daha önce kullandım ama sadece kendi istedikleri gibi değişiyo.start oluyo. ama ben oraya kendi adımı vermek istiyorum.kendi temanı yaratıyosun derken neyi kastettin anlamadım.belgeler, ayarlar, bul gibi menüleri değiştirebiliyorum ama başlat yok.isteyen herhangi bir hex editörü ile explorer.exe dosyasını açsın.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.19 Snitz Forums 2000