AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 PC Hakkında 2 soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/01/2006 :  17:52:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1.si; Arkadaşlar pc kendi kendine yazı sitlini değiştirdi. yani bu klasör adları, msn deki kişilerin adları,yukarıdaki dosya,düzen,görünüm,sık kullanılanlar...vs yazan yerler....hepsinin yazı stlili değişti. silik ve küçük oldu yani çok dandik bana da sinir bastı lütfen bilen biri yardım etsin nasıl değiştirebilirim?
2.si; Bilgisayarı açtığımda msn de otomatik açılıyor. kendiliğinden açılması için ben ayarlamıştım ama artık istemiyorum açılmasını ve nerden değiştireceğimi de unuttum..yardımcı olursanız sevinirim..

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 05/01/2006 :  18:35:38  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi yazıyı masaüstünde sağ tıklayıp ayarlardan gelişmiş denen yerden oluyo benim bildiğim kadarıyla.Bend de olmuştu.Diyer sorunun yanıtını bilmiyom o sorun bende de var.Bir sürü program geliyo.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/01/2006 :  19:01:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol keeperman ama gelişmişe girdikden sonra ne yapacaz bilmeden ellemiyim şimdi daha kötü olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/01/2006 :  20:10:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayarını açtığında msn in otomatik olarak açılmasını istemiyosan msn penceresinde üst kısımda sırasıyla araçlar/seçenekler/genel e tıkladığında oturum açma ile ilgili ayarlar var ordan halledebilirsin.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/01/2006 :  20:16:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yazı tipi için ise masaüstüne sağ tıklayıp özelliklerden görünüm kısmına giriyosun.ordan değiştiriyosun.istersen gelişmiş ve efektler dende ayrıntılı olarak ayarlayabilirsin.ama böyle olduğundan kesin emin değilim, çünkü daha önce hiç denemedim.ya kendin deneyerek halledeceksin ya da birinin daha onayını alacaksın :) kolay gelsin.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/01/2006 :  11:40:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ok highvoltage dediğin gibi yaptım düzelttim sorunu sağolasın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla