AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Tavsiye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 31/01/2005 :  22:55:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ohooo Diablo alemine girmeye geç kalmışsınız hocam siz...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/02/2005 :  20:43:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
bombula tarafından yazılan:

Ehehehehhehehe....El Diablo ?? age of ????
Ata; inan ben daha yeni başladım.Bence alma başka oyun oynayamassın.Daha chaser-nfsu2 Under bu oyun yüzünden yarım kaldı öle bekliyo.Age of bunun yanında fos..Altın toplama burdada var tebe ama amaç farklı :)
Lem rap bu nasıl bi oyundur ya yuha yane.Lem işe geç kalıyodum kaç kere...

Dostum bilim adamları bile bağımlılığın nedenini araştırıyorlar ve henüz bulunabilmiş değiller Yinede bildiğim bir tek şey var oda bu oyunu daha önce oynamadığın için pişmanlık duyuyor olduğundur
Bu arada iş yerinde pek çok arkadaşı bu oyuna alıştırdım, millet gelip 'şu itemi buldum nasıl' yada 'lvl atladım nelere vereceğim' diye peşimde dolanıyorlar.
Ben ise hala sorceror'ımı lvl99 yapmaya uğraşıyorum. Fazla değil 11lvl kaldı Umarım askere gitmeden önce bu isteğimi gerçekleştireceğim. Yada orada yazıcı olup bir bilgisayarın başına kapağı atarsam bu emelime askerdede ulaşabilirm
Sayfanın En Üstüne Git

__ata__
Üye

İleti 45

İletim - 02/02/2005 :  20:42:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun zormu

ROME TOTAL WAR
ataalp_atay@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

karakedi_61
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 03/02/2005 :  13:43:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun süper ama save yapt1ktan sonra yaratiklarin gelmesi çok kil bise. sade o yüzden kil oldum,daha oynamiyorum<ve tabi bunda 4 defa oyunun yarisini geçmem,mükemmel silahlar almam,gelistirmem ve SAVELERIMIN SILINMESI nin de etkisi var> yaratiklarin gelmesi yüzünden ikinci haritanin son bölümünü geçemiyorum.yaratik zaten kil,donduruyo.ve ben zaten oraya kadar da gelemiyorum artik.sinir küpü oldum.kisacasi,evet zor.ama multiplayer da counter dan daha zevkli oldugunu söyleyebilirim.bu ara dünyadaki en alakasiz iki sey:
1-Diablo
2-Age of Empires
__________________________________________________________________________*Live for Live Tr <KAHS>
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 09/02/2005 :  19:21:15  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
diabloda yaratıkların geri gelmesi gerçekçilik içindir üstelik karakterinizin
tecrübe kazanmasında da etkilidir.oyun gerçek anlamda zor değil ölünce yeniden kasabada başlayabilmen nedeniyle her düşmanı yenebilirsin yani game over yok ama çok zorlandığın düşmanlar da oluyor eğer karakterini iyi geliştirip tecrübeni iyi ayarlarsan zorlanıcağını sanmam ama genellikle ilk yapılan karakterler o kadar iyi olmuyo eğer oyunu oynarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000