AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 pop 2 warrior within LÜTFEN YARDIMMMM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kenankoc
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 29/01/2005 :  17:32:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, ben PS2'de bu oyunu defalarca oynadım, bütün bölümlerine girdim.bölümlerde almadığım silah, kırmadığım testi kalmadı.Kaileena'yı defalarca öldürdüm. Ancak tekrar başa döndüm. Kütüphaneye giremiyorum. Duvarkıran kılıcı da bulamadım.Mumya nasıl olunuyor? Beş sand tankım var ancak altıncısını da bulamadım. Duvar kıran kılıcı alabilmem için dokuz bölümü de geçmem mi gerekiyor? nooolurrrrr Yardım ediiiiiin!!!!

gülin

incomprehensible
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 29/01/2005 :  19:55:51  Bilgileri Göster  incomprehensible'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kutuphanelı bolumde nerde kaldın solememıssın nasıl yardım edeyım mumya olmak ıcın kutuphaneden cıkman gerekıyor ve ondan sonra kı yerde mumya olucaksın daha ayrıntılı yazarsan nerde kaldıgını yardım edebılırm anlastık

İYİ OYUNLAR
Sayfanın En Üstüne Git

kenankoc
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 29/01/2005 :  20:54:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
incomprehensible kardeşim sağol. Kütüphaneli bölüme nereden gireceğim.saat kulesinden mi, yoksa bahçeli bölgeden mi? Bir de altı tane sand tankın hepsini almak mı gerekiyor.Ancak ben beş tanesini buldum.

gülin
Sayfanın En Üstüne Git

incomprehensible
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 30/01/2005 :  21:22:51  Bilgileri Göster  incomprehensible'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o zamanı gerı alan kum dalgaları sana bolum gecılınce verılıyor ama oyunda bır yerı gecmen ıcın lazım degıl.şimdi sen o buyuk kapıyı acıp kırmızılı kızı bır kere oldurdun sanırım ondan sonra senı oyunun en basına atıyor ve orda dahaka gelıp senı kovalmaya baslıyor ve mumya olayını orda cozuyor prensımız ondan sonra sen ıstemesen bıle kutuphanelı yere gıdıceksın sanırım oyunun ps2 de kopya oyun buyuk bır ıhtımallede oyunun bozuk kırmızılı kızı oldurdukten sonra demo gırıp senı dahaka kovalamaya baslarsa o zaman heryere gıdıceksın sen ıstemesen bıle oyun senı gonderıcek

İYİ OYUNLAR
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000