AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 pop sanırım oyunu bıtırdım ama yınede yardım edın
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

incomprehensible
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 28/01/2005 :  14:48:08  Bilgileri Göster  incomprehensible'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba oyunda ıkıncı defa empress ı oldurdum dahaka geldı ve onu aldı yok ettı sanırım sonra benım zamanı gerı almak ıcın kullandıgım madalyonu aldı ve sonra oyun bıttı oynamadı bır daha oyun budamı bıtıyor yoksa daha bırseyler olucakmı oyuna tekrar baslamayı hıc gozum yemıyor 3 kere basladım cunku geppetous sen su hıle kodlarından bahsettın bıryerde onları bana solesene bek su su kılıcı falan alıp o oyun sonunuda gormek ıstıyorum yanı bıraz hıleceyım ama emegımın karsılıgını gormek ıstıyorum lutfen yardım

İYİ OYUNLAR

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 28/01/2005 :  19:12:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hile kodu? Trainer var onları yabancı sitelerden bulabilirsin,ben yapmadım ama sanırım can vs. ekliyor.Oyun sonu demosu bazılarında çalışmamış buda sanırım malüm nedenden.
Madalyonu alınca araya demo girecek ve prens şehrine doğru tekne ile giderken demo devam ediyor,şehirden manzara başlıyor ve şehir alevler içinde istila edildiği görülüyor bu sırada alın yazını değiştiremessin gibi bir söylemle demo bitiyor yani devam edecek:)POP3 sanırım.
Eğer su kılıcını alırsan o zaman tek fark dahaka ile kırmızılı ve sen beraber dövüşüyor vce sonunda yine teknede şehire doğru giderken değişmiyor şehir alevler içinde yazgı yine değişmedi ve devam edecek.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

incomprehensible
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 28/01/2005 :  19:30:10  Bilgileri Göster  incomprehensible'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla umarım pop 3 gelır sabırsızlıkla beklıcem harıka bır oyun ne zman gelır 2 seneyı bulur herhalde gelmesı o kadar ara vermesınler barı ya yardımların ıcın cok saol dostum kendıne ıyı bak

İYİ OYUNLAR
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000