AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 Underground 2 / Oyunun sonu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 28/01/2005 :  16:31:17  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben oyunu bitirdim galiba çünkü bana bi mesaj geldi. You have comlete the game diye.Ama hala modifiyeli araçlar var ve oyunu bitirdiğime dair hiçbir film gibi birşey göstermedi.

Yardımlarınızı bekliyorum...

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 29/01/2005 :  12:07:54  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Niye kimse bana yardım etmiyor ya.. Oyun bitmemiş zaten ama nasıl bitircem? daha %68 in deyim ya lütfen yardım edin ben nasıl geççem bu yüzde 68 i pls lütfen..
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 29/01/2005 :  20:08:20  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yarışları bitirerekk
Sayfanın En Üstüne Git

godfathers
Yeni Üye

Barbados
İleti 1

İletim - 29/01/2005 :  23:21:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ya su sıfre olayını ne yapcam ben yaa yazıyom yazıyom olmuyo salak sey

anilbekmezci
Sayfanın En Üstüne Git

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 31/01/2005 :  19:07:21  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bak şifreyi press enter yazan yerde yazcan
ama ondan once filmi izlemelisin
Sayfanın En Üstüne Git

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 04/02/2005 :  09:35:36  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben oyunu bitirdim %100 ama hic birsey olmadı -- bir mesj geldi onu da anlamadım zaten ya yrdm pls
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000