AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS U2 ONLİNE OYNAYAN VAR MI VARSA BURAYA PLS?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

must82
Üye

İleti 23

İletim - 11/01/2005 :  17:35:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bu oyunu onlinr oynayan varmı?bir pacth dosyası gerekiyomuş onu bulursak oynayabilirmiyiz yada nereden oynayabiliriz.? tşkler

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 12/01/2005 :  19:42:01  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya oyunda online ye gir bi yer açılıyo orda soruyo sana zaten patch gerekiyo indiricenmi diyee
Sayfanın En Üstüne Git

must82
Üye

İleti 23

İletim - 13/01/2005 :  21:11:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o patch i indirdim fakat çalışmıyor. %50 ye geliyo sonrada hata msj ı çıkıyo sen oynayabiliyomusun?
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 13/01/2005 :  21:44:03  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben yüklemedim online hiç oynamadımm
Sayfanın En Üstüne Git

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 03/02/2005 :  12:35:31  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
must sensdeki sorun bendede var ya napcam bilmiorum %50 de takılıp hata verio ve calısmıo off heralde orj oyun lazm :(
Sayfanın En Üstüne Git

ayserce
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 03/02/2005 :  18:23:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar NFSU2 crackleri, NFSU 1 deki gibi online olma imkanı kalktı önceden belirli bazı sitelerde güya online için crackler vardı, kaldırıldılar çünkü hiç bir işe yaramadı ve bu konuda EA baya sağlam çalışmış ve cracklerin online olma imkanı hele şimdilik hiç yok!!!!
Bu konuda uğraşmanız boşuna derim !! En iyisi orjinal almak emin olun paraya değiyor ve ben abartısız 6 - 8 saatg kadar online deyim .....

Online olan olursa NFSU 1 & 2 de SKMoonCrown (SK=Street Killer) olarak beni bulursunuz... http://www.skclan-team.de TeamSpeak ses sistemi ile bize bağlanabilirsiniz TeamSpeak client ise http://www.goteamspeak.com dan indirebilirsiniz....

Aytaç Serçe
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000