AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 msn mesenger ile ilgili yardım talebim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 23/01/2005 :  21:23:20  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
msn birden benim oturumumu kapattı ve bir türlü oturumumu açamıyorum hep hata veriyo yardım sayfasıda açılmıyor birisi dışardan bişey yapmış olabilirmi veya virüs bulaşmış olabilirmi ve başka bir şeyden se ne olabilir

*KARA_KULE*

yasinuruturk
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 09/02/2005 :  20:46:01  Bilgileri Göster  yasinuruturk için bir ICQ İletisi Gönder  yasinuruturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bana da olmustu.msn tekrar ku bişi kalmaz eger hala yapıyosa farklı bi surumunu deneyebilirsin
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 09/02/2005 :  22:02:29  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu aralar msn de bir sorun var, kapı dışarı edebiliyor...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 11/02/2005 :  21:25:24  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bizim tanıdığın kafesindede oldu.Bir şeyler denedik.System unaviable yazıyordu
Sayfanın En Üstüne Git

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 27/02/2005 :  16:05:26  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bişeyler ögrendim bloke programı varmış bununla belli bir süre kilitleyebiliormuşlar msn ni yani şahsın adresini

*KARA_KULE*
Sayfanın En Üstüne Git

chun_li
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 27/05/2006 :  20:30:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BELKİ SENİN MSN NENİ PATLATMIŞLARDIR YADA HACKERLAMIŞLARDIR
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla