AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Giden Dosyalara Dönüş Bileti...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 07/06/2006 :  17:57:10  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar avast antivirüs programım virüs taraması yaparken birçok dosyamı(özellikle dijital kamera ile çektiğim resimleri)silmiş...nası hepsini kesin olarak geri döndürebilirm..???

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 07/06/2006 :  20:30:47  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sistem geri yükleme yapmayı dene istersen xp ise

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 07/06/2006 :  21:10:30  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
öyle bişi yapılırsa o günde bugüne yapılan alının herşey silinir hiç bi işe yaramaz
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 07/06/2006 :  21:12:05  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
geçmiş bir tarihe erteleyeceksin sonuçta son yüklediğin dosya vs..gibi şeyler ister istemez gidecek

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 07/06/2006 :  22:04:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Recovery programları kullanmayı dene.Mesela Easy recovery,ama dosya sistemi NTFS ise olmuyordu galiba.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000