AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo2 açmıyor :((
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 22/01/2005 :  11:29:45  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar 98 kullanıyordum XP'ye geçtim 98'deyken tıkır tıkır açıyordu XP'de ikona tıklıyorum ekran kararıyor başka birşey olmuyor alt+tab'la masaüstüne döndüm diablo server falan dedi.Halbuki single play yüklü ne yapacağım bir yardım

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/01/2005 :  12:57:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende xp var ve oyun normal çalışıyor. Sorun cd'lerinde olabilir. Yada oyunu full yüklemeyi bir dene.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 22/01/2005 :  16:39:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende de XP var sorunsuz çalışıyor. Barney acaba 98'in üstüne mi kurdun XP'yi? Eğer öylese sorun normaldir. Sen yine de tamamen kaldır Diablo'yu (Karakterleri yedekle), Full olarak kur tekrar, sonra da 1.10 yamasını kur... Video ayarlarını yap oyna .
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 23/01/2005 :  22:50:22  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bande de XP var ve düzgün çalışıyor ama bence sorun bilgisayarın performansında sağ alt köşedeki başlangıç logolarını kapatmayı dene o zaman çalışabilir bilgisayar XP de zorlanıyor olabilir

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 24/01/2005 :  19:05:25  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır üstüne kurmadım yamayı nereden bulabilirim?

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 25/01/2005 :  00:43:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.blizzard.com/support/?id=mdt0387p
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: