AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo2 açmıyor :((
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 31/01/2005 :  13:41:55  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İçerik Silinmiştir!

lord_deniz, forum kurallarımıza uymanı tavsiye ederim.

--
Saygılarımla...

|KRONDOR|
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 31/01/2005 :  17:03:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bende de oluodu o. görüntü ayarlarından 2D seçeneini seç. ozaman düzelio. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 31/01/2005 :  17:06:08  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar banim önerimi dikkate alan var mı çünkü yaz döneminde Antalyaya kuzenimin evine gittiğinde benim de başıma gelmişti bu crack sorunu değil bence çünkü crack olsaydı siyah bi ekranda btakılıp kalmaz direk lütfen cdyi yerleştirin derdi

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 31/01/2005 :  17:12:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
@ZR@1L, performanslı bi alakası olmaz bence. zaten diablo2 okadar yüksek sistem istemio(hele günümüze göre). hata dediim gibi 2D-3D yüzünden oluodu. bendede oldu we 2D seçeneini işaretleyip deneyince tosun gibi çalıştı.Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 02/02/2005 :  16:41:50  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kuzenimin evinde de benim başıma gelmişti ona dayanarak yazdım belki seninki daha doğrudur

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000