Merhaba. Ben PS2'de Prince of persia worrior within'i oynuyorum.Ancak 9 can içinde 6 can buldum.Diğer 3 canı bulamıyorum.Ayrıca duvarı kıran kılıcı ve diğer kılıçları da bulamıyorum.Kaileena'yı da defalarca dövmeme rağmen tekrar başa dönüyor.Bir de kütüphaneden söz ediliyor. O'nu da bulamadım. Saat kulesinin oralarda bi yerde mi? Bu konuları teferruatlı bir şekilde yazan arkadaşa çok minnettar kalacağım. Lüütfeeeen Help meeeeeeeeee!!!!!![red]
Geppetous kardeşim, açıklayıcı bir yanıt rica edicem. Bu duvar kıran kılıç nasıl bulunur? Bulursam oyunu herhalde bitiririm zannediyorum. Lütfen, lütfen.
Açıklama şu.Oyunun normal akışında kırmızılı kadını yendikten sonra demo başlıyor ve bir patlama oluyor.Sonrasında ikinci bir demo başlıyor prens sahilde ilk duvar yürümesi yaptığımız yerde ve demo devam ediyor tam son gibi görünürken Dahaka gelerek prensi tekrar kalenin içerilerine doğru fırlatıyor ve demo bitiyor kovalama başlıyor Dahakadan kaçtığında bir mezarlığa geliyorsun burda ikinci bir şans olduğunu öğrenip çeşitli aksiyonlardan sonra scorpion kılıcını bularak kırmızılı kadını yendiğin yerdeki tahtı kırarak yeni maceraya dalıyorsun. Şimdi sen PS2 oynuyorsun,büyük ihtimal oyunun kopya cd olmasından dolayı oyunun akışında olması gereken olmuyor senin mezarlığa gitmen gerek ama sahilde uyanıyorum(veya baştan başlıyorum)diyorsun(bug)böyle bir şey yok malesef o sebeple scorpion kılıca ulaşman imkansız.Yeni baştan dene veya PS2 de save nasıl oluyor bilmiyorum geçmiş halinin yani mezarlıkta başladığı yerden bir save bul veya cd yenile veya git orjinal al diyeceğim ama ...? Umarım açıklayıcı olmuştur.
Teşekkürler geppettous.Yalnız bir şey daha sorucam.Diğer kalan üç can ve bir sand tankını da bu demaolar ve aksiyonlardan sonra mı bulacağım. Yine teşekkür ediyorum, gerçekten çok yardımcı oldun.Sağoooooooool.