merhaba benim dertlerim cok sizin dediklerinizin hicbirini yapmadan kırmızı kızı öldürdüm ve beni oyunun en basına yolladı acaba yapmadıgım bırseyimı yapıcam.yada oyuna tekrar baslamayı kafaya koydum bana oyunun basından ıtıbaren yapıcagım seylerı anlatıcak tekbir babayiğit göruyorum bu formda oda GEPPETOUS bana yardım et lutfen ha bırde ben bu oyunu ps2 de oynuyorum bırsey farkedermi.ama lutfen başından savma benı yardımına deli gibi ihtıyacım var ya oyuna tekrar baslıcam yada o empressı oldurmeden once o kapıyı acmak ıcın carkları calıstırdıgım yerden devam edıcem eger degısık bırsey yapmam gerekıyse onuda solersen sevınırım mailime at ne olursun ben acamıyım yazdıgını goremem sımdı burda burcum_teraz@hotmail.com beklıyorum
Bu senin başına gelen olayı her forumda rastladım ve gerçekten kötü bir bug ve sadece büyük çoğunlukla PS2 de var.PC olsa sorun yok halledebilirsin ama PS2 için malesef malüm olaydan dolayı sanırım yanlış yükleme var baştan başlasan acaba aynı yerde tekrar aynı sorun olurmu bilmiyorum ama denemekte fayda var eğer easy oynadıysan bu sefer normal oyna ama can sıkıcı zorlanıyorsun zaman harcatıyor biliyorsun sabit save yok.Bir iki defa ilk taşları oynattığın çarkın ordan save varsa kırmızılıya ordan git ve dövüş.Bunlar sadece temenni çözüm olurmu emin değilim.Orjinali net çözüm ama...? Belki aynı sorunu olan PS2 varsa cevapta yazabilir,açıkcası hiç PS oynamadım ve inceliklerini bilmiyorum.
evet bende ps2 de oynarken oraya geldim aynı sorun bendede var.geppettousa sordum. söyledi ama cd bozuk.bende gittim cd ciye dedim cd bozuk.değiştirdim.pop ww in her copy ps2 versiyonunda bu sorun var.burdan bide uyarı yapalım ki bi işe yarayalım.PS2 CİLER POP WW NİN KOPYASINI ALMAYIN.BOZUK.