AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 en iyi set item hangisi acaba?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 13/02/2005 :  10:37:38  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Barbarian : Immortal King
Paladin : Griswold's Legacy
Necromancer : Trang-Oul's Avatar
Amazon : M'avina's Battle Hymn
Sorceress : Tal Rasha's Wrappings
Assassin : Natalya's Odium
Druid : Aldur's Watchtower
Bunlar bütün karakterlerin kişisel setleridir.Bunların arasında en ilginç geleni Necromancer'ın taktığı Trang-Oul's Avatar setidir.Çünkü Necromancer bütün seti tamamlayıp giydiği zaman The Banished'a dönüşüyor.Hızı da kat kat artıyor.Çünkü diğer karakterler gibi yürümüyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 14/04/2005 :  12:51:55  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gençler;
Size birşey soracam. Tanıdığım bir arkadaş bu itemların yerini gösteren (%90) oanında tuturan bir programdan bahsetti. adı "ATMA" imiş. Bu konuda bilgisi olanınız varsa bi zahmet bana ulaşabilirmi? bende 57 barbar var ama hala immortal king setiyle ilgili tekbir parça bulamadım. sigondan 4 parçayla idare etmeye çalışıyorum. Bana burdan yada maille ulaşırsanız sevinirim.

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Lustralic
Üye

İleti 27

İletim - 14/04/2005 :  17:00:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Hextor tarafından yazılan:

Gençler;
Size birşey soracam. Tanıdığım bir arkadaş bu itemların yerini gösteren (%90) oanında tuturan bir programdan bahsetti. adı "ATMA" imiş. Bu konuda bilgisi olanınız varsa bi zahmet bana ulaşabilirmi? bende 57 barbar var ama hala immortal king setiyle ilgili tekbir parça bulamadım. sigondan 4 parçayla idare etmeye çalışıyorum. Bana burdan yada maille ulaşırsanız sevinirim.

Barbarını hangi yönde geliştirdin arkadaşım?(axe,sword,mace...vs)

Hayat bir savaş ve ilk düşmanın sensin...
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 15/04/2005 :  18:28:39  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim barbar axe olarak geliştirilmiş durumda. itemların etkisi azalmasın diye inventoryde 1024 lük bi armor var. genelde 30. lvl dan sonra natural res. vermek zorunda kaldım oda ~%64 lük bi resist sağlıyor. atak hızı maksimum + maksimum düzeyde. kalabalık durumlardan yırtayım diye leap ve leap atak var. genelde böyle kulanıyorum. senin elemanın özellikleri nedir hocam?

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Lustralic
Üye

İleti 27

İletim - 15/04/2005 :  21:22:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Hextor tarafından yazılan:

Benim barbar axe olarak geliştirilmiş durumda. itemların etkisi azalmasın diye inventoryde 1024 lük bi armor var. genelde 30. lvl dan sonra natural res. vermek zorunda kaldım oda ~%64 lük bi resist sağlıyor. atak hızı maksimum + maksimum düzeyde. kalabalık durumlardan yırtayım diye leap ve leap atak var. genelde böyle kulanıyorum. senin elemanın özellikleri nedir hocam?

Elimde güzel axe lar var.Tek el,çift el.İmmortal ın,eldiven,ayakkabı,kemer üçlüsünü kullanabiliyorsun.(str. yeterse tabi 110 falandı sanırım)İstersen gönderebilirim ama dediğim gibi str olayını kontrol et.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000