walla bu da tartışılacak bir konu. bana göre herkesin kullanabildiği güzel set olarak heaven's brethren war. +2 all skill +50 all resist cannot be frozen vs. gibi hoş özellikleri var. bide parçalarının tipi çok şekilli.
oda güzel ama gurubu tamamlamak için 81 inci levele gelmen gerekki bu da cok uzun surer bence. zaten bu gurubu tamamlamak ta kolay değil.ancak mefistoyu(hell de) 20, 25 kere öldürürsün.ha ozaman belki çıkar. bildiğiniz gibi mefisto en cok rare ve set item veren karakter.
Bu oyunda iki tane kaliteli set var... 1. si benim kullandığım tal-rasha's wrapped (sorcerer lvl 88) diğeri ise trangs'quil avatar (necromanger) setidir. diğer setlerin karaktere çok fazla birşey kattığını düşünmüyorum....
bence eğer barbar veya paladin kullanıyorsanız immortal king necromencer kullanıyorsanız trang oul en iyisi tarang oul hakkında bir not:bu yaratık bir tür ejderdir necromencerlar bu yaratığın yaşamla ölüm arasındaki dengeyi sırtında taşıdşğına inanırlardı bu yüzden bu yaratık necromencerlar için kutsaldı