AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 en iyi set item hangisi acaba?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

caneralev
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 19/01/2005 :  01:53:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herkezin özel setleri var ornegin barbar için immortal king. onları saymazsak ben sigonunki derim.super özellikleri var. sizce hangisi?

enigmatic
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 19/01/2005 :  14:02:56  Bilgileri Göster  enigmatic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
walla bu da tartışılacak bir konu. bana göre herkesin kullanabildiği güzel set olarak heaven's brethren war.
+2 all skill
+50 all resist
cannot be frozen vs. gibi hoş özellikleri var.
bide parçalarının tipi çok şekilli.

Between Shadows
Sayfanın En Üstüne Git

caneralev
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 19/01/2005 :  16:06:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oda güzel ama gurubu tamamlamak için 81 inci levele gelmen gerekki bu da cok uzun surer bence. zaten bu gurubu tamamlamak ta kolay değil.ancak mefistoyu(hell de) 20, 25 kere öldürürsün.ha ozaman belki çıkar. bildiğiniz gibi mefisto en cok rare ve set item veren karakter.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/01/2005 :  20:57:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyunda iki tane kaliteli set var... 1. si benim kullandığım tal-rasha's wrapped (sorcerer lvl 88) diğeri ise trangs'quil avatar (necromanger) setidir. diğer setlerin karaktere çok fazla birşey kattığını düşünmüyorum....
Sayfanın En Üstüne Git

enigmatic
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 21/01/2005 :  17:39:16  Bilgileri Göster  enigmatic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence yanılıyorsun. ik set bu konuda baya başarılı. barbar için yani

Between Shadows
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 23/01/2005 :  22:34:14  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence eğer barbar veya paladin kullanıyorsanız immortal king necromencer kullanıyorsanız trang oul en iyisi
tarang oul hakkında bir not:bu yaratık bir tür ejderdir necromencerlar bu yaratığın yaşamla ölüm arasındaki dengeyi sırtında taşıdşğına inanırlardı bu yüzden bu yaratık necromencerlar için kutsaldı

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000