İyi Günler Arkadaşlar biz lisede okuyoruz. Okuduğumuz lisenin CS için haritasını yapmak istiyoruz bu iş için hangi programı kullanmamız lazım. Hangi programla yapıldığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim
oooo bunun için bilgisayardan gercekten iyi anlayan biri lazım.siz fen lisesinde filanmı okuyosunuz dicem ama ordada bunu ogrenmiş olamazsın.okulun resmini cekip bilgisayara aktarmanız lazım. yada akıldan yapmayı denersin ama bunun icin program bulman lazım ki bunuda bedavaya bulamazsın. bu is cok zor. eyer kolay bir yolunu bulursanız benide haberdar edin.
Okuduğumuz okulu iyi tahmin etmişsin zekisin diyeceğim ama harita yapmamızla ilgili yorumların bana aynı şeyi düşündürmüyor. Adana Fen Lisesinde öğrencileri kendi okullarının haritasını yapmışlar biz de Malatya Fen Lisesinin haritasını yapmak istiyoruz. Adanadan kimseyle temasa geçemedik ondan programın ismini bilmiyoruz. Hiç bi CS haritasının fotoğraf çekilerek yapıldığını görmedim. Muhtemelen bu iş için yapılmış 3 boyutlu bi çizim programı ile bu işi halledebiliriz diye düşünüyorum. Ayrıca Windows'unda fiyatı baya pahalı ama Kimseyide Windows pahalı diye linux kullanırken görmedim. Pahalı olmasına rağmen her bilgisayarda linux var ama bunların ne kadarı orjinal bilmiyorum.
World Craft Programını Bulman lazım ama ayarları hakkında fazla bilgim yok Okulunu çizersin ama onun dünya kadar ayarı var Cs_Spawn_Pointler & Spawn_Pointleri Buy Pointleri hepsini koyman lazım en sonundada dönüştürmen lazım çok zor bir iş yapman için alt yapının olması lazım bilen biri size yardım etsin !
Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
fotograf çekmeden kastım okul ortamını üç boyutlu olarak bilgisayara aktarmak. 3D çizim programını linukta kullansan daha iyi. özellikle mandrake serisi iyi olabilir... ama bunun için gene c++ bilmen lazım. ayrıca programın orjinal olup olmaması önemli değil. iş görsün yeter.